U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x
Sorteren op
Toon producten per pagina

AKTIV-8 BIKE LUBE 400ML STAP5

Kwalitatief hoogwaardig universeel smeermiddel.Geschikt voor onderdelen van carbon, aluminium, staal en kunststof. Vermindert de vuilaanhechting, voorkomt slijtage en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren.
€7,95

AKTIV-8 BIKE WASH 500ML STAP 2

Kwalitatief hoogwaardige shampoo met wax voor het reinigen en beschermen van fietsen. Beschermt tegen weersinvloeden en vermindert vuilaanhechting.
€7,95

AKTIV-8 BRAKE STOP 400ML

Vermindert slijtage en vastklemmen van remblokken, is bestand tegen chemicaliën en weersinvloeden en heeft een hoge thermische stabiliteit.
€9,95

AKTIV-8 CARBON FIX 400ML MONTAGE

Hulpmiddel voor de montage van carbon op carbon onderdelen.
€9,95

AKTIV-8 CERA LUBE 100ML STAP4

Een keramische chain lube die ongeëvenaardeprestaties biedt in droge en natte omstandigheden.Door de toegevoegde keramische deeltjes maximaliseert het vermogen door het verminderen van wrijving (metaal op metaal). Vermindert de vuilaanhechting. De ultieme smering voor uw ketting.
€9,95

AKTIV-8 CERA MOUNT 400GR

Een hoogwaardig montagevet dat vastlopen van metalen schroefdraad verbindingen en bevestingenvoorkomt (anti-seize middel voor RVS/Staal/ Aluminium/Titanium). Deze montagepasta is eveneens geschikt voor pers verbindingen en is bovendien corrosiewerend en hittebestendig.
€25,95
Sorteren op
Toon producten per pagina