U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters
Sorteren op
Toon producten per pagina

BBB SMARTPHONE BLUECOMBO TRANSMITTERSET

Bluetooth ® 4.0 Smart snelheid en trapfrequentie sensor in één. Compatibel met alle Bluetooth ® 4.0 Smart Ready uitgeruste apparaten. Inclusief CadanceMagnet (BCP-69) en SmartMagnet (BCP-68). Inclusief batterij. Inclusief montage materiaal.
€54,95

BBB SMARTPHONE COVER PATRON I6 CLEAR

Verander je iPhone 6 in een hoogwaardige fietscomputer. (Exclusief iPhone. Iphone is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen.) Slanke houder voor dagelijks gebruik. Spuitgiet ontwerp voor een optimale bescherming bij val. Polycarbonaat slagvaste buitenschaal voor stabiliteit en bescherming. Spuitgiet met TPR voor het opvangen van schokken en trillingen. De set is inclusief een zomer en een regen voering voor optimaal gebruik. iPhone is volledig te gebruiken. Staand of liggend te monteren. Instelbare kijkhoek voor het ideale beeld of om te filmen. Te monteren op stuur of stuurpen met de BSM-91 PhoneFix (inclusief). Te monteren op de topcap met de BSM-92 SpacerFix (inclusief). Gewicht: 69 gram exclusief montagebeugel. Kleuren: zwart/grijs, zwart/rood, zwart/blauw en wit/grijs.
€39,95

BBB SMARTPHONE HOUDER PATRON I6 ZW/BLA

De Patron van BBB helpt jouw smartphone te transformeren tot een slimme fietscomputer. Een stevige plastic backcover mét een transparante silicone hoes. Je kunt jouw smartphone fietscomputer staand of liggend monteren op de bijgeleverde Phonefix (op het stuur of stuurpen) of op de Spacerfix (op de topcap). Deze Patron i6 is gemaakt voor een iPhone 6, zowel de 16GB, 64GB als 128GB. iPhone niet in begrepen. App BBB Bikeboard kan gedownload worden in iTunes App Store.
€39,95

BBB SMARTPHONE HOUDER PATRON I7 ZWART

De Patron van BBB helpt jouw smartphone te transformeren tot een slimme fietscomputer. Een stevige plastic backcover mét een transparante silicone hoes. Je kunt jouw smartphone fietscomputer staand of liggend monteren op de bijgeleverde Phonefix (op het stuur of stuurpen) of op de Spacerfix (op de topcap). Deze Patron i7 is gemaakt voor een iPhone 7, zowel de 16GB, 64GB als 128GB. iPhone niet in begrepen. App BBB Bikeboard kan gedownload worden in iTunes App Store.
€39,95

BBB SMARTPHONE HOUDER WARDEN

Verander je smartphone in een op de fiets te monteren houder. Makkelijk te installeren 3M™ VHB plakbare achterkant. Kies welke houder het beste past, het hect aan de meeste platte/harde/niet-poreuze oppervlakken. Inclusief schoonmaakdoekje en schuurpapier om je houder voor te bereiden op lange aanhechting. Verstelbare kijkhoek voor optimaal kijken of filmen. Te monteren op stuurpen en stuur met meegeleverde BSM-91 PhoneFix. Te monteren op headcap met meegeleverde BSM-92 SpaceFix. Hoes niet meegeleverd. Kleur: zwart.
€19,95

BBB SMARTPHONE MOUNT BRACKET PHONEFIX

Montagebeugel voor Patron en Guardian telefoonhouders. Past op diameters tot 38 mm. Te monteren op stuur of stuurpen. Met glasvezel verstevigd Nylon voor extra stijfheid en duurzaamheid. Instelbare kijkhoek voor het ideale beeld of om te filmen. Inclusief rubberen strips om krassen te voorkomen en voor montage op smallere diameters. Inclusief inbussleutel. Gewicht: 36 gram.
€9,95
Sorteren op
Toon producten per pagina