U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x
Sorteren op
Toon producten per pagina

BICISUPPORT FOLDING CLAMP XL REPARATIEST

Aanpasbare en opvouwbare klem voor het fietsonderhoud. Stabiel en opvouwbare steun, praktisch in gebruik. Gemakkelijk om te dragen. 360° klem, goed voor elk type fiets. Met beschermende rubber om beschadiging aan het frame te voorkomen. Aanpasbaar in hoogte in 3 verschillende standen.
€169,95

BICISUPPORT MAXI PRO-TEAM REPARATIE

Geweldige stabiliteit en stevig. Een professionele werkstand!!! Vervaardigt uit staal om een optimale sterkte te garanderen. De Maxi Pro-Team is de erfecte keuze wanneer grootte en gewicht bepalend zijn. Ideaal voor de mecanicien die zich regelmatig verplaatst. 360° rotatie voor een optimaal bereik van de fiets. Geschikt voor achteras van 140mm met adapter BS-R20 (niet meegeleverd) Geschikt voor Thru Axle (voorwiel) 15mm of 20mm met meegeleverde adapters Vouwt gemakkelijk dicht, eenvoudig in transport en stockage
€189,95

BICISUPPORT PROFESSIONEL TEAM REPARATIE

Opvouwbare werkstand voor fietsonderhoud. Maximale stabiliteit. Graag gezien bij de beste profteams. 360° rotatie voor een optimaal comfort tijdens het werken aan de fiets. In hoogte verstelbaar. Ideaal om te dragen.
€139,95
Sorteren op
Toon producten per pagina