U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x
Sorteren op
Toon producten per pagina

BORN AWAKE SHOWER 200ML

De hoofdbestanddelen zijn Eucalyptus en Menthol. De geur van Eucalyptus stimuleert, verheldert de geest en versterkt de concentratie. Menthol werkt verkoelend en desinfecterend. Verder zijn er in deze douchegel 3 etherisch oliën verwerkt: Rozemarijn, Jeneverbes en Cajaputolie, welke alle drie een gunstige werking hebben op het ontspannen van de spieren. Rozemarijn bevordert de doorbloeding en werkt krampopheffend. Jeneverbes heeft vergelijkbare kenmerken; het geeft kracht. Cajeputolie zorgt voor een prikkelende sensatie op de huid. 200ML
€3,95

BORN NO FRICTION CREAM 150ML

BORN NO FRICTION CREAM is verzorgend voor huid, zitvlak en voeten. Ideaal ter bescherming van de gevoelige huid (met name zitvlak) tegen irritaties door transpiratie en wrijving en bacteriën. Werkt ideaal tegen doorzitten. • Helpt irritaties door wrijving te voorkomen. • Hygiënisch • Ook te gebruiken als tradtioneel ‘broekenvet’ Aanbevolen gebruik: Voor de inspanning op plekken waar irritatie door wrijving kan optreden (voeten, zitvlak, tepels). Wanneer gebruiken? Voor de inspanning. Verpakking Luxe tube à 150 ml. INGREDIENTS:PETROLATUM, PARAFFINUM LIQUIDUM, LANOLIN, TRICLOSAN, CYMBOPOGON NARDUS OIL, CALENDULA OFFICINALIS, PHENOXYETHANOL, GLYCINE SOJA OIL, BISABOLOL.
€8,50

BORN PROTECT-EXTRA 150ML

Born Protect Extra is een sterke balsem ter bescherming van slecht doorbloede lichaamsdelen als voeten, knieën en pezen. Dit product is matig verwarmend en vormt een waterresistent beschermlaagje op de huid, wat de poriën niet afsluit. Dit maakt Protect Extra ideaal voor het gebruik bij temperaturen van 0 tot 10 graden Celsius.
€8,95

BORN PROTECT-OIL 150ML

Born Protect Oil vormt een waterafstotende, beschermende filmlaag op je huid. De lichaamswarmte wordt geïsoleerd, zodat je niet afkoelt. Regen en kou krijgen geen kans. Triatleten gebruiken dit product vaak voordat ze het pak aantrekken om een extra beschermingslaag te creëren.
€8,95

BORN RECOVERY RELAX 150ML

Na intensieve inspanningen is herstel het allerbelangrijkste. Born Recovery Relax was de eerste échte spierontspannende en –herstellende crème op de markt en is nog steeds volgens velen de allerbeste!
€8,50

BORN START- UP 200ML

Niet-verwarmende sportolie (startolie) die de natuurlijke doorbloeding van de huid ondersteunt. Bevat cajaputi en een natuulijk bruiningsmiddel. Circa 15-30 minuten voor de inspanning aanbrengen en inmasseren. Start Up geeft een mooie glanzende bruine tint aan de huid. (Niet geschikt voor gebruik in gezicht en genitaliën).
€8,95

BORN WARM-UP 150ML

Born Warming Up combineert de werkzame bestanddelen van 15 kruiden met een sterk warmtegevoel. Deze combinatie zorgt ervoor dat het Born Warm Up ideaal te gebruiken is bij slechte weersomstandigheden (regen, kou).
€8,95
Sorteren op
Toon producten per pagina