U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x
Sorteren op
Toon producten per pagina

WIELEN CAMPA BORA ONE 35 DARK CLINHER

Lichte full carbon wielset met 35mm hoge velg die iets minder zijwindgevoelig is. De 24mm velgbreedte bied meer comfort en aerodynamica. De remrand met 3DIAMANT-technologie zorgt voor een hoge remkracht. Geschikt voor bandjes. Velg: 35mm Naaf: ceramische lagers Campagnolo Body Geschikt voor 9, 10 en 11-speed Gewicht: 1406gr Ook verkrijgbaar in zwart/rood. Meegeleverde remblokken niet toepasbaar bij Veloce en Potenza.
€1549,95

WIELEN CAMPA BORA ONE 35 DARK SHIMANO

Lichte full carbon wielset met 35mm hoge velg die iets minder zijwindgevoelig is. De 24mm velgbreedte bied meer comfort en aerodynamica. De remrand met 3DIAMANT-technologie zorgt voor een hoge remkracht. Geschikt voor bandjes. Velg: 35mm Naaf: ceramische lagers Shimano Body Geschikt voor 9, 10 en 11-speed Gewicht: 1406gr Ook verkrijgbaar in zwart/rood. Meegeleverde remblokken niet toepasbaar bij Veloce en Potenza.
€1629,95

WIELEN CAMPA EURUS

Stijf wielset die op gevarieerde ondergrond optimale prestaties blijft leveren. Velg voor: 26mm Velg achter: 30mm Campagnolo Body Geschikt voor 9, 10 en 11-speed Gewicht: 1465gr Geschikt voor bandjes & tubeless. Ook verkrijgbaar in 2-Way Fit versie voor zowel bandjes als tubeless.
€679,95

WIELEN CAMPA KHAMSIN ASYMMETRIC

Sterk instapmodel van Campagnolo. Verkrijgbaar in radiaal- of asymmetrisch gespaakt achterwiel. De asymmetrische versie met Mega-G3 technologie zorgt voor een betere balans tussen de spaakspanning aan beide zijden van het wiel en reduceert vibraties tijdens het fietsen. Velg voor : 24mm Velg achter: 27.5mm Campagnolo Body Geschikt voor 9, 10 en 11-speed Gewicht radiaal: 1750gr gewicht asymmetrisch: 1790gr Ook verkrijgbaar in zwart/rood.
€139,95

WIELEN CAMPA NEUTRON ULTRA 2012

De Neutron wielen van Campagnolo staan garant voor degelijkheid, stabiliteit en hoog comfort! De naven zijn voorzien van keramische lagers. Perfect voor het voorjaar en lichtgewicht in de bergen! Geschikt voor bandjes Velghoogte: 18mm Campagnolo Body Geschikt voor 9, 10 en 11-speed Gewicht: 1470gr
€569,95

WIELEN CAMPA SCIROCCO 35

Het bekende Scirocco-wiel van Campagnolo is vernieuwd en heeft een 35mm hoge aluminium velg gekregen. Scirocco is al jaren een populair Campagnolo-wiel. Het is niet alleen aerodynamisch, responsief en licht, maar ook stevig en prettig in het gebruik. De aluminium velg (voor draadband) heeft een hoogte van 35mm. Voor optimale stabiliteit maakt men gebruik van de Dynamic Balance-techniek, elk punt van de velg is qua gewicht gelijk aan het tegenoverliggende punt. Dit zorgt voor een maximale stabiliteit, zelfs op hoge snelheden. Het voorwiel heeft 18 aero-spaken, het achterwiel 21. Deze zijn gemaakt van roestvrij staal. In het achterwiel zijn de spaken geplaatst volgens het MEGA G3-spaakpatroon van Campagnolo. Dit zorgt voor een perfecte balans en voorkomt vibraties. De lagers in de aluminium naaf zijn extra beschermd bij de cyclocross-versie, Scirocco CX. Hierdoor blijft het wiel, ook in de modder, soepel draaien en wordt slijtage tegengegaan. Velg: 35mm Campagnolo Body Geschikt voor 9, 10 en 11-speed Gewicht: 1725gr
€239,95

WIELEN CAMPA SHAMAL ULTRA 2017

De moderne Shamal wielen combineren alle toptechnologiën tot één sterk geheel. De wijdere velg van 17mm zorgt voor een betere aerodynamica, comfort en bied de mogelijkheid om banden te plaatsen tot 28mm. De carbon naven met ceramische lagers hebben een lager gewicht en zorgen voor een optimale rolefficiëntie. Om een optimale stijfheid te bekomen werdt een grotere flens op de achternaaf aangebracht. Door deze achternaaf, samen met het G3-spaakpatroon te gebruiken werd er een stevige wielset bekomen voor alle omstandigheden. Door de 2-Way Fit technologie is het perfect mogelijk om deze wielset Tubeless te gaan gebruiken. Een prachtige wielset voor de wielerliefhebber!! Gewicht: 1495 gram
€849,95

WIELEN CAMPA ZONDA C17 CAMPA BODY

De Campagnolo Zonda C17 wielset is vernieuwd! Ook deze wielen zijn nu voorzien van een bredere velg. Op de velgen zijn bredere banden te monteren wat ten goede komt van het rijgedrag. Zo worden rolweerstand, grip en wegligging positief beïnvloed en wordt het comfort enorm verhoogd. Ondanks deze aanpassing blijft het gewicht onder de 1600 gram!
€389,95

WIELEN CAMPA ZONDA C17 SHIMANO BODY

De Campagnolo Zonda C17 wielset is vernieuwd! Ook deze wielen zijn nu voorzien van een bredere velg. Op de velgen zijn bredere banden te monteren wat ten goede komt van het rijgedrag. Zo worden rolweerstand, grip en wegligging positief beïnvloed en wordt het comfort enorm verhoogd. Ondanks deze aanpassing blijft het gewicht onder de 1600 gram! Met SHIMANO/SRAM body.
€399,95
Sorteren op
Toon producten per pagina