U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x
Sorteren op
Toon producten per pagina

CONCAP BOMBA 25ML

Een totaal nieuwe formule dat een nieuw elan geeft aan de gekende energie shots. Anders dan de andere energie shots geeft de concap Bomba drink ampullen een directe en tevens een langdurige energie boost. • Deze onderscheidt zich van de andere ook omwillevan de bijna weinig of geen nevenwerkingen die men er van krijgt. De sporters die deelnamen aan de testen in de ontwikkeling merkten in de competitie er een opmerkelijke prestatieverbetering door. Geschikt voor zowel korte als in duursporten, enkel het gebruik dient dan aangepast te worden. Zie gebruik en dosering. GEBRUIK EN DOSERING • Gebruik voor een korte tot 90 minuten training of wedstrijd 1 drink ampullen 5 tot 10 minuten voor men start. Competitie sporters kunnen nog 1 tot 2 concap boost capsules extra 1 uur voor men begint gebruiken. Sporten tot 3 uur lang, drink 1 ampullen na 1 uur activiteit. Combineer ook 2 extra capsukes boost een 45 minuten voor vertrek indien men naar maximaal resultaat streeft. Resultaat garantie.
€1,90

CONCAP BOOST 40 CAPS

Door de unieke formule en combinatie met CONCAP, helpt CONCAP BOOST de werking bevorderen van spieren, zenuwen en concetratie. Hierdoor wordt tijdens wedstrijden en/of intensieve trainingen de pijn beter verdragen en zal men zijn persoonlijke prestatie sneller kunnen verbeteren. CONCAP BOOST geeft echter geen bijwerkingen zoals extreme nervositeit of hartkloppingen 40 Caps.
€24,50

CONCAP ENERGIE GEL FINALE SUPER FINALE

Een nieuwe energie gel die uiterst geschikt is om voor een snelle training of wedstrijd van één uur te gebruiken. Bevat een dosis cafeïne die een extra energie boost geeft. Dit samen met de uiterst zorgvuldig samengestelde formule. Ook geschikt voor duurwedstrijden in het laatste uur te gebruiken.(finale) Geeft geen nevenwerkingen aan maag en darmen, plakt niet en kan genomen worden zonder drank. INGREDIENTEN Water, Glucose-Fructose Syrup, Maltodextrine, Pectine Carrageen, Citric Acid, Sodium citrate, Natural and Natural Identical Flavors, Potassium, Sorbate ,Sodium, Benzoate, Cafeïne, NUTRITION PER 100Gr Protein 0g Carbohydrate 48g Fats 0g Energy 192kcal/816kJ Caffeine 44mg GEBRUIK EN DOSERING Men gebruikt voor een wedstrijd die niet langer dan 1 uur duurt, een finale gel 10 minuten voor de start. Voor duurwedstrijden gebruikt men de finale gel tussen 40 en 60 minuten voor het einde van de wedstrijd.
€1,90

CONCAP ENERGIE GEL STUK

Deze zorgvuldig uitgebalanceerde energie gel heeft alles wat een energie gel moet hebben, de snelle en trage suikers, de nodige vitaminen die men nodig heeft voor directe werking, afgaande op de testen die men deed met profs voor een tijdrit of een cyclo cros. De nodige energie opwekkers zonder echt een opwekkende boost te bekomen. Maar ook zeer belangrijk, geen plakkerige toestand, geen zure oprispingen enz. Zelfs is de gel geschikt om nuchter te gebruiken bij een snelle training of tijdens een loopwedstrijd met alleen maar voordelen. Werkt ongeveer een 8 tal minuten na inname. Nutrition per 100g: Protein 0g Carbohydrate 65g Fats 0g Energy 260kcal/1105kJ Caffeine 27,5mg
€1,60

CONCAP ENERGIE REEP BANAAN

Concap Energy Bar Banana is een energierijke reep met een erg laag vetgehalte. Ideaal voor het aanvullen van de koolhydraten tijdens de inspanning. Bevat Omega 3 en 6 vetzuren evenals toegevoegd magnesium. Dit ondersteunt de uithouding en voorkomt krampen. De reep heeft een lekkere smeuïge bananen smaak en smelt niet. Dit is de ideale reep voor de warme zomermaanden, maar kan even goed gebruikt worden tijdens de strenge wintermaanden. De reep wordt namelijk niet hard en blijft makkelijk te eten.
€1,75

CONCAP ENERGIE REEP STUK

Een reep die zeer goed van smaak is en tevens beter eet tijdens de inspanning dan alle andere repen op de markt. Bovendien verkrijgt men door de toevoeging van de concap malio een reep die niet alleen voor nieuwe energie zorgt door zijn ingredienten. Maar een extra dubblele energie bezorgt na nogeens 20 minuten na het opeten ervan door de versterkte werking van de concap. Dit is een uniek en zeer exclusieve reep die bovendien betaalbaar is. 40 gr.
€1,75

CONCAP ENERGY SHOCK 100ML

De naam zegt het zelf al. Met dit vloeibare shot ben je vertrokken voor de rit van je leven. Het best verkochte en populairste product uit het Concap gamma. Niet enkel een energizer die je oppept maar daarnaast versterkt het ook je uithoudingsvermogen. Na eerst uitvoerig getest te hebben op honderden proefpersonen is de formule zo uitgewerkt dat je als renner veel langer tegen een hoog tempo kan rijden. Ideaal om te nemen voor een belangrijke wedstrijd of zeer zware training. Het uithoudingsvermogen verbeterde bij de proefpersonen spectaculair. Daarnaast verhoogde ook de maximale kracht. Zeker de moeite om eens uit te proberen. Ingrediënten: Guarana extract, rozenwortel, Yerba Mate, L-Taurine, Sint-Janskruid, vitamine C, Cafeïne en Siberische Ginseng. De combinatie van deze stoffen maken dit product uniek en super efficient.
€4,50

CONCAP EXTRA ENERGY GEL PEACH&LEMON

Een energie gel die ons 18 maanden onderzoek heeft gekost. Maar het resultaat mag er dan ook zijn! Deze gel bevat alles wat een gel moet hebben. De uitgebalanceerde formule bevat snelle suikers, trage suikers, vitamines en mineralen. Dit maakt dat de werking onmiddellijk voelbaar is, maar ook voor langere tijd energie geeft. Daarnaast is dit één van de enige gels die lekker smaken en die niet plakkerig in de mond aanvoelen. Je kan de gel zelfs nuchter gebruiken bij een snelle training of tijdens een loopwedstrijd. Werkt ongeveer een 8 tal minuten na inname. Door de uniek samengestelde formule dient er ook niet gedronken te worden na inname van de gel.
€2,50

CONCAP FAST ENERGY 800GR

CONCAP FAST ENERGY is een energiedrank op basis van koolhydraten met L-glutamine en bevat geen zuren. CONCAP FAST ENERGY wordt snel opgenomen en goed verdragen. Maag en darm vriendelijk. CONCAP FAST ENERGY bevordert tijdens intensieve fysieke inspanningen en/of langdurige inspanningen uw uithoudingsvermogen. 800gr.
€16,95

CONCAP FORCE 1 120CAPS

Ondersteunt bij sporters de krachtopbouw of het herstelvermogen bij intensieve training en wedstrijdperiodes. Bevorderd ook het recuperatie vermogen bij niet sporters die een actief leven lijden met en zonder stres. Tevens is de Force 1 formule bevorderend voor het libido. Geeft ook meer levenslust. 90 Caps.
€35,95

CONCAP FORCE 8 BLOEDGROEP O

Concap Force 1 en Concap 8 ondersteunt bij sporters de krachtopbouw en het herstelvermogen bij intensieve trainingen en wedstrijdperiodes. Tevens bevorderd het ook het recuperatievermogen bij niet sporters die een actief leven lijden met en zonder stress. De Concap Force formule is ook bevorderend voor het libido & zorgt voor meer aanmaak van Testosteron ( beter herstelvermogen). Tevens wanneer men bv. een mindere mentale en fysieke periode heeft, gaat men binnen de 5 à 6 dagen reeds opmerkelijk herstel ervaren. Concap Force is een legaal niet-hormonaal product dat op natuurlijke wijze het testosteron ondersteunt. Dit bevordert de spierkracht en remt de spierafbraak. Door zijn specifieke samenstelling van adaptogene planten, geeft Concap Force een ondersteunend effect. Bovendien is het ideaal tegen stress en verhoogt Force, zowel de psychische als de fysieke kracht, en het uithoudingsvermogen.
€35,95
Sorteren op
Toon producten per pagina