U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters
Sorteren op
Toon producten per pagina

ZADEL FI ARDEA WIT

ARDEA MG / CHAMELEON / ROAD WHITE / GLOSS WHITE 239 GRAM MANGANESE BRUG
€25,00 €59,95

ZADEL FI ARES ZWART/WIT

Categorie: High Performance Rails: Kium Gewicht: 165gr Afmetingen: B 142 x L 235 Nieuw tijdritzadel van Fizik extra kort met een brede neus voor optimale ondersteuning.
€79,95 €119,95

ZADEL FI ARIONE VSX KIUM ZWART

De Fizik Arione Versus X is het zadel wanneer u tijdens fietstochten of wielerwedstrijden graag wat extra comfort wenst. Het biedt de stevigheid en stijfheid van een solide basis zadel, maar dankzij de anatomische opening (20 mm diep) en de schuimen vulling zit u ook nog eens zeer comfortabel. De zadelrails van de Fizik Arione Versus X zijn gemaakt van Kium, een metaal dat 8% lichter is dan titanium en bovendien sterker. Specificaties: Kleur: Zwart Gewicht: 250gram Afmeting: 300x130 (lengte-breedte)
€59,95 €109,95

ZADEL FI ARIONE VSX KIUM ZWART/ROOD 17

De Fizik VersusX zadels werden ontworpen met een 20mm ergonomische uitsparing in het center van het zadel om vervelende drukpunten te verminderen. De Arione VSX Kium is een comfortabel zadel met een vlak zadeldek, ideaal voor de flexibele fietsers. Dit zadel met iet dikkere padding en afrondingen aan de zijkant maakt het aangenaam fietsen. Kium rails van Fizik hebben een specifieke aluminium samenstelling wat resulteert tot een gewichtsreductie van 8% t.o.v. Titanium. Het Integrated Clip System maakt het mogelijk om de fizik zadeltassen of lampje rechtstreeks in het zadel te bevestigen. Afmeting: 300x132mm Gewicht: 255gr Rail: K:ium Kleur: Zwart/rood Houding: Snake
€114,95
Sorteren op
Toon producten per pagina