U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters
Sorteren op
Toon producten per pagina

GARMIN EDGE 1000

De Garmin Edge 1000 combineert eigenlijk het beste van de Edge Touring, de Edge 810 en een hoop nieuwigheden. Dat zorgt ervoor dat deze nieuwe Garmin gps het neusje van de zalm is.
€424,95

GARMIN EDGE 1000 EXPLORE

De Garmin Edge 1000, maar nóg eenvoudiger. De Explore moest amper inbinden aan functionaliteiten, maar heeft een interface dat elke computerleek kan begrijpen.
€429,95

GARMIN EDGE 1030

Het topmodel van Garmin voor te fietsen is de Edge 1030. De 3,5-inch GPS-fietscomputer heeft veel vernieuwde functies. Verbeterde navigatie met ‘Trendline popularity routing’. Op basis van miljarden afgelegde kilometers toont deze de beste routes op de weg en offroad. Door nieuwe navigatiewaarschuwingen wordt u op scherpe bochten in uw route gewezen. Met de functie Rondrit plannen kunt u zelfs een volledige rondrit genereren. Voer op uw Edge 1030 in hoe ver en in welke richting u wilt rijden, en het toestel biedt u tot wel 3 verschillende fietsroutes. Maximale connectiviteit door middel van Bluetooth, Ant+ en Wifi. Reageer op gemiste oproepen of tekstberichten met vooraf geschreven berichten. Altijd zichtbaar met LiveTrack en Grouptrack. Automatische uploads naar Garmin Connect met Wifi of Bluetooth. Download gratis apps uit Connect IQ. Met rider-to-rider messaging kunt u vooraf gemaakte berichten vanaf uw Edge 1030 naar andere Edge gebruikers sturen. Zo weten uw groepsgenoten als u hulp nodig heeft. Met een Strava Premium account kunt u gebruik maken van Strava Live Segments. U ontvangt een waarschuwing wanneer een segment wordt gestart en beëindigd. Ook kunt u de uitdaging met uw vrienden aangaan. In de vernieuwde vergelijking per seconde kunt u zien hoe het ten opzichte van uw vrienden doet. Nieuwe outfront stuurhouder. Uw toestel ligt op één lijn met uw stuur, niet erboven. Optionele accessoires kunnen gemonteerd worden zoals een Garmin Charge power pack of Varia™ toestellen die uw fietstocht veiliger maken. Batterijduur tot 20u (de levensduur van batterij is afhankelijk van het gebruik). Met de optionele Garmin Charge Pack kan u de batterijduur verlengen tot 24u. In de doos: - Edge 1030 - Steunen (standaard en outfront stuurhouder) - USB-kabel - Bevestigingskabel - Handleidingen
€599,95

GARMIN EDGE 1030 BUNDLE

Het topmodel van Garmin voor te fietsen is de Edge 1030. De 3,5-inch GPS-fietscomputer heeft veel vernieuwde functies. Verbeterde navigatie met ‘Trendline popularity routing’. Op basis van miljarden afgelegde kilometers toont deze de beste routes op de weg en offroad. Door nieuwe navigatiewaarschuwingen wordt u op scherpe bochten in uw route gewezen. Met de functie Rondrit plannen kunt u zelfs een volledige rondrit genereren. Voer op uw Edge 1030 in hoe ver en in welke richting u wilt rijden, en het toestel biedt u tot wel 3 verschillende fietsroutes. Maximale connectiviteit door middel van Bluetooth, Ant+ en Wifi. Reageer op gemiste oproepen of tekstberichten met vooraf geschreven berichten. Altijd zichtbaar met LiveTrack en Grouptrack. Automatische uploads naar Garmin Connect met Wifi of Bluetooth. Download gratis apps uit Connect IQ. Met rider-to-rider messaging kunt u vooraf gemaakte berichten vanaf uw Edge 1030 naar andere Edge gebruikers sturen. Zo weten uw groepsgenoten als u hulp nodig hebt. Met een Strava Premium account kunt u gebruiken maken van Strava Live Segments. U ontvangt een waarschuwing wanneer een segment wordt gestart en beëindigd. Ook kunt u de uitdaging met uw vrienden aangaan. In de vernieuwde vergelijking per seconde kunt u zien hoe het ten opzichte van uw vrienden doet. Nieuwe outfront stuurhouder. Uw toestel ligt op één lijn met uw stuur, niet erboven. Optionele accessoires kunnen gemonteerd worden zoals een Garmin Charge power pack of Varia™ toestellen die uw fietstocht veiliger maken. Batterijduur tot 20u (de levensduur van batterij is afhankelijk van het gebruik). Met de optionele Garmin Charge Pack kan u de batterijduur verlengen tot 24u. In de doos: - Edge 1030 - Premium hartslagmeter - Cadanssensor - Snelheidssensor - Steunen (standaard en outfront stuurhouder) - USB-kabel - Bevestigingskabel - Handleidingen
€678,95

GARMIN EDGE 20

De Garmin Edge 20 is eigenlijk de opvolger van de Edge 200. Een eenvoudige fietscomputer dat zijn fietsdata van satellietgegevens haalt. Snelheid en afstand worden berekend zonder snelheidssensortje. De gegevensschermen zijn eenvoudig aanpasbaar.
€109,95

GARMIN EDGE 25

De Garmin Edge 25 is de uitgebreide versie van de Edge 20. Niet alleen de kleur verschilt lichtjes (de Edge 25 heeft witte knopjes en een witte achterzijde), maar het voornaamste verschil is de aanwezigheid ANT+ bij de Edge 25.
€149,95

GARMIN EDGE 25 BUNDLE

De Garmin Edge 25 is de uitgebreide versie van de Edge 20. Niet alleen de kleur verschilt lichtjes (de Edge 25 heeft witte knopjes en een witte achterzijde), maar het voornaamste verschil is de aanwezigheid ANT+ bij de Edge 25.
€169,95

GARMIN EDGE 520

De Garmin Edge 520, hét toestel voor competitiebeesten. De GPS-fabrikant springt mee op de succesmolen van Strava en integreert Segmenten. Het laat toe de Edge te koppelen met enkele indoortrainers en voegt extra trainingsfuncties toe.
€259,95

GARMIN EDGE 520 BUNDLE

De Garmin Edge 520, hét toestel voor competitiebeesten. De GPS-fabrikant springt mee op de succesmolen van Strava en integreert Segmenten. Het laat toe de Edge te koppelen met enkele indoortrainers en voegt extra trainingsfuncties toe.
€314,95
Sorteren op
Toon producten per pagina