U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x
Sorteren op
Toon producten per pagina

GARMIN FORERUNNER 235 ZWART/ROOD

GPS-hardloophorloge met ingebouwde hartslagmeter •Houdt afstand, tempo, tijd, hartslag en meer bij •Connected functies¹: Automatische uploads naar Garmin Connect™, real-time laten volgen met LiveTrack, gesproken aanwijzingen, smartphone meldingen en informatie delen op sociale media •Activity tracking² functie registreert uw aantal stappen, afstand, calorieën en slaap •Gegevensvelden, wijzerplaten, widgets en apps downloaden via Connect IQ™ Hartslagmeting bij de pols De Forerunner 235 maakt gebruik van een optische sensor die 24/7 uw hartslag meet bij de pols, zodat u kunt hardlopen zonder borstband. De kleurrijke meter geeft uw hartslagzone en aantal slagen per minuut in real-time weer. Pas uw horloge en uw training naar wens aan Geen hardloper is hetzelfde en iedereen heeft andere doelen. Download de geavanceerde workouts en trainingsplannen via Garmin Connect naar uw horloge en gebruik deze om uw eigen doelen te behalen. U kunt zelfs uw eigen gegevensvelden aanpassen en gratis wijzerplaten, widgets en apps downloaden via Connect IQ. Hardlopen waar u maar wilt: Op straat, in het bos of op de loopband De ingebouwde versnellingsmeter legt afstand- en tempogegevens vast tijdens indoortrainingen of trainingen op een loopband zonder dat daarvoor een aparte voetsensor nodig is. Na het hardlopen functioneert het horloge als een activity tracker² die uw aantal stappen en verbrande calorieën gedurende de dag bijhoudt. Ook krijgt u een aansporing om te gaan bewegen als u langer dan een uur hebt stilgezeten. Doordat de Forerunner 235 compatibel is met GPS- en GLONASS-satellieten, kan het horloge snel en nauwkeurig uw locatie bepalen, ook als u zich in het bos of tussen hoge gebouwen bevindt. Eenvoudig het overzicht houden Forerunner 235 Volg uw activiteiten en bekijk uw vorderingen ten opzichte van gestelde doelen, upload draadloos naar de online Garmin Connect community en bekijk de resultaten op eenvoudig af te lezen grafieken, detail- en overzichtskaarten. Op die manier kunt u wekelijkse stap- of hardloopcompetities houden met vrienden of familie en via LiveTrack uw resultaten real-time vergelijken. Gebruik de draadloze verbinding van de app ook om rechtstreeks op uw compatibele Garmin toestel informatie te ontvangen over de huidige weersomstandigheden, weerberichten en smartphone meldingen. 1Indien gekoppeld met een compatibele smartphone. ²Nauwkeurigheid van activity trackers ³Indien gekoppeld met de Garmin Connect Mobile app Levering omvat: •Forerunner 235 GPS-horloge. •Oplaadhouder/gegevenshouder. •Handleiding/snelstartgids. •2 jaar garantie.
€319,95

GARMIN FORERUNNER 735XT ZWART

Geavanceerd GPS-multisporthorloge met Garmin Elevate™ hartslagtechnologie aan de pols. Meet uw hartslag aan de pols – vrijuit fietsen en hardlopen. Biedt geavanceerde fiets-, zwem7- en hardloopdynamiek om grondcontacttijd balans, staplengte, verticale ratio en veel meer vast te leggen. Biedt VO2 max-schatting, lactaatdrempel, racevoorspelling en hersteladvies. Connected functies: smart notifications, automatisch uploaden naar Garmin Connect™, live volgen en meer... Aanpasbaar met gratis watch faces, apps en meer van Connect IQ™
€419,95

GARMIN VIVOACTIVE HR ZWART REGULAR

GPS-smartwatch met een in zonlicht afleesbaar kleuren-touchscreen met hoge resolutie Geïntegreerde sport-apps met GPS-functies voor hardlopen, fietsen, zwemmen en meer — geen telefoonverbinding vereist Aanpasbaar met gratis wijzerplaat-ontwerpen, widgets en apps uit onze Connect IQ™ store Gekoppeld met uw telefoon smartphone meldingen¹ en Smart Coaching ontvangen via Garmin Connect™ Batterijduur tot 8 dagen² in horlogemodus/modus voor activiteiten volgen³ of tot 13 uur bij gebruik van GPS Meet uw hartslag voortdurend Met Garmin Elevate™ hartslagtechnologie hebt u geen borstband nodig, u kunt uw hartslag op de pols meten.Op basis van hartslaggegevens geeft vívoactive HR exact aan hoeveel calorieën zijn verbrand en wat het intensiteitsniveau van uw fitnesstrainingen was, zodat uw inspanningen meer resultaat opleveren. Houdt al uw activiteiten bij De ingebouwde sport-apps met GPS houden uw gegevens bij en via smartphone meldingen² blijft u op de hoogte — alles om te zorgen dat u bij alles wat u doet de juiste balans bewaart. Inzicht via Garmin Connect Garmin Connect is de enige gratis app die al uw gegevens analyseert en u vervolgens voorziet van de inzichten die u nodig hebt om elke dag weer beter te presteren. Maak een vliegende start Vívoactive HR heeft een ingebouwde versnellingsmeter en GPS, zodat u zowel binnen als buiten kunt hardlopen. U kunt waarschuwingen via trilsignalen instellen voor hartslag, tempo en hardloop-/wandelintervallen. U kunt ook gebruik maken van de trainingsfuncties Auto Lap® en Auto Pause®. Na uw training kunt u een prestatieoverzicht bekijken met gegevens als totale afstand, verbrande calorieën, gemiddeld tempo en tijd. Op de fiets De fiets-app met GPS-functie meet tijd, afstand, snelheid en calorieën. De app is compatibel met de Garmin sensors voor snelheid en cadans om uw vorderingen bij te houden tijdens trainingsritten In het water In het zwembad wordt u voorzien van nauwkeurige gegevens, zoals totale afstand, intervalafstanden, tempo, aantal slagen en slagtype. Op de golfbaan U kunt elke dag op een nieuwe golfbaan spelen door een van de 40.000 plus kaarten van golfbanen over de hele wereld te downloaden uit onze database met golfbanen. Met de golf-app kunt u een vereenvoudigde weergave van de green bekijken, uw score bijhouden en zien of u onder of boven par bent. Roeien en peddelen Als u een liefhebber bent van paddle-boarden en roeien — indoor of op open water — kunt u de ingebouwde paddle-boarding app gebruiken om al uw gegevens bij te houden en weer te geven. Zowel op het water als in de sportzaal ziet u in een oogopslag gegevens als tempo, totale tijd, afstand en slagsnelheid. Op de hellingen Als u een dagje gaat skiën of snowboarden, kan vívoactive HR uw 3D-snelheid op een helling berekenen op basis van uw hoogtewijziging en horizontale verplaatsing over de grond.
€259,95
Sorteren op
Toon producten per pagina