U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x
Sorteren op
Toon producten per pagina

GARMIN VARIA COMBO PACKAGE

Garmin Varia Smart Bike Lightst: het slimme fietslicht. Werkt zelfstandig en kan naadloos worden geïntegreerd met de fietscomputers Edge 1000 en Edge 520. In combinatie met één van deze 2 fietscomputers schijnt de koplamp automatisch verder weg of dichterbij naarmate de fietser sneller of langzamer fietst. In combinatie met een Edge 1000 met lichtsensor schijnen de slimme Varia koplampen en achterlichten automatisch feller of zwakker, afhankelijk van het omgevingslicht. Met de meegeleverde afstandsbediening kan de verlichting handmatig worden geregeld of worden in- en uitgeschakeld en kan je met het achterlicht aangeven of u links of rechts wilt afslaan (2 achterlichten nodig).
€249,95

GARMIN VARIA RADAR TAIL LIGHT

Eerste radarsysteem ter wereld voor fietsen, dat tot op een afstand van 140 meter waarschuwt voor achteropkomende voertuigen. Werkt zelfstandig en kan draadloos worden geïntegreerd met de fietscomputers Edge 1000 en Edge 520. De Edge computer of het Varia hoofdtoestel kan meerdere voertuigen detecteren en aangeven met welke snelheid ze naderen en in hoeverre ze een gevaar vormen. Achterlicht brandt feller en knippert om achteropkomend verkeer te waarschuwen dat ze een fietser naderen. Varia hoofdtoestel niet meegeleverd.
€179,95

GARMIN VARIA RADAR TAIL LIGHT+ HEAD UNIT

Eerste radarsysteem ter wereld voor fietsen, dat tot op een afstand van 140 meter waarschuwt voor achteropkomende voertuigen. Werkt zelfstandig en kan draadloos worden geïntegreerd met de fietscomputers Edge 1000 en Edge 520. De Edge computer of het Varia hoofdtoestel kan meerdere voertuigen detecteren en aangeven met welke snelheid ze naderen en in hoeverre ze een gevaar vormen. Achterlicht brandt feller en knippert om achteropkomend verkeer te waarschuwen dat ze een fietser naderen.
€259,95

GARMIN VARIA TAIL LIGHT TL300

Garmin Varia Smart Bike Tail light: het slimme achterlicht. Werkt zelfstandig en kan naadloos worden geïntegreerd met compatibele Edge® fietscomputers. In combinatie met een Edge 1000 met lichtsensor schijnt het slimme Varia achterlicht automatisch feller of zwakker, afhankelijk van het omgevingslicht en zal het feller branden tijdens het remmen. Samen met de bijhorende handbediening (niet meegeleverd) is het mogelijk om met 2 achterlichten aan te geven of u links of rechts wilt afslaan. 1 Achterlicht meegeleverd.
€59,95
Sorteren op
Toon producten per pagina