U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters
Sorteren op
Toon producten per pagina

BBB CHAINGRIP 130MM BTL-50

Snelspanner, houdt de ketting op spanning als het wiel is verwijderd. Gemakkelijk voor transport en schoonmaken. 130mm voor racefietsen!
€22,50

BBB CHAINGRIP 135MM BTL-50

Snelspanner, houdt de ketting op spanning als het wiel is verwijderd. Gemakkelijk voor transport en schoonmaken. 135mm voor mountainbikes!
€22,50

BBB DISCBRAKE BLEEDINGKIT

Universele bijvulkit voor alle gangbare hydraulische remsystemen. Passend voor DOT en Mineraal olie
€29,95

BBB FIETSSTANDAARD EASYMOUNT

Gebruiksvriendelijke, inklapbare standaard voor fietsreparatie. Stabiele constructie. Rubberen doppen aan de voet om schuiven te voorkomen. Eenvoudig klemmechanisme met één enkele knop voor snelle (de)montage. Met rubber beklede beugel en framesteun. Metalen riemen beveiligen het voorwiel. Maximaal gewicht 20 kg.
€99,95

BBB FIETSSTANDAARD PROFIMOUNT

"Je kunt zien dat deze werkstandaard is ontworpen door fietsers. De stevige constructie en rubberen poten maken hem zo stevig als noodzakelijk is. De mogelijkheid om de standaard 360 graden te draaien en in hoogte te verstellen, geven je de mogelijkheid om vanuit elke denkbare hoek aan je fiets te sleutelen. De geïntegreerde ChainGrip snelspanner houdt de ketting op spanning terwijl jij sleutelt aan je fiets, een bakje voor je gereedschap en de mogelijkheid om je fiets aan de voor- of achtervork te monteren zijn kleine details die deze standaard tot de ideale maken. Om hem gemakkelijk te kunnen vervoeren en op te bergen is de ProfiMount compact op te vouwen." BBB Cycling
€175,00

BBB FORKGRIP 130MM VOORWIEL

Snelspanner, beschermt de voorvork als het wiel verwijderd wordt. Breedte 130mm.
€19,95
Sorteren op
Toon producten per pagina