U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters
Sorteren op
Toon producten per pagina

HELM BBB TRIBASE

In-mold-schaalconstructie. Verstelbare luchtventilatie. 4 ventilatiegaten. Verstelbare kinband voor een perfecte, comfortabele pasvorm. Gebruiksvriendelijk TwistClose-afstelsysteem. Wasbare antibacteriële pads. Maten: M (52-57 cm) en L (55-61 cm).
€79,95 €119,90

HELM GIRO ADVANTAGE

Wanneer elke seconde telt, is dit je eerste keuze! Elk jaar weer kizezen meer fietsers voor de Advantage wanneer zij een race tegen de tijd moeten aangaan. Ontwerp dat uitgebreid getest is in een windtunnel. In-Mold-schaal van polycarbonaat met EPS-voering. Roc-Loc afstelsysteem. 5 openingen, interne kanalen.
€50,00 €129,90

HELM GIRO SELECTOR

Ontwerp dat uitgebreid is getest in een windtunnel. 'Korte' punt van 10mm voor fietsers met een vlakker rugprofiel. 'Lange' punt van 45mm voor fietsers met een compact/gebogen rugprofiel. Geventileerd oogscherm (inbegrepen silver flash, clear afzonderlijk te bestellen). X-static vulling. Extreem lichte voering met slanke gesp. Uitneembare EVA-vullingen om de breedte en pasvorm aan te passen. In-Mold-schaal van polycarbonaat met EPS-voering. Roc-Loc TT verstelsysteem. Interne kanalen.
€150,00 €259,95
Sorteren op
Toon producten per pagina