U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters
Sorteren op
Toon producten per pagina

ASSOS Chamois Crème

Als de kwaliteitszeemvellen van Assos niet voldoende zijn, kan je nog steeds het broekvet als extra bescherming toevoegen. Deze zalf gaat ‘wrijvingswonden’ tegen en koelt de huid af. Het heeft een ontstekingsremmende en antibacteriële werking. Je brengt de zalf aan voor je gaat fietsen, maar vermijd intieme zones. Daarnaast kan je de zalf ook aanbrengen na elke wasbeurt. Zo behoudt het zeemvel zijn soepelheid en krijgt het een extra antibacterieel laagje. Deze gel is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
€16,00

ASSOS skinRepair Gel

De Skin Repair Gel van Assos dient voor na het fietsen. Soms heb je last van wrijvingswonden in de genitale zone. Deze gel helpt om het irriterende gevoel te verzachten en helpt de huid sneller te herstellen. Je brengt een dun laagje van de gel aan op een propere, droge huid. Deze gel is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
€20,00

BALM ANTI-FRICTION BALM NR1

De chamois-balm is speciaal ontwikkeld om schuurproblemen te voorkomen en heeft daarnaast een antibacteriele werking.
€8,95

BALM ANTI-FRICTION CREME NR2

Deze beschermende creme bevat actieve en krachtige ontsmettende bestanddelen. Hij beschermt de huid tegen irritaties en bacteriën. Kan ook gebruikt worden op andere lichaamsdelen om te beschermen tegen wrijving.
€8,95

BALM BRONZING MUSCLE OIL

Deze olie zorgt voor een goede doorbloeding en geeft een bruine tint aan de huid.
€9,50

BALM COOLING SOS GEL RELAX

Cooling SOS gel Helpt bij herstel, ontspant en verkwikt Cooling SOS Gel is een intensief verkoelende en verzachtende massagegel. De gel bevordert de bloedcirculatie en ontspant de spieren. Cooling SOS Gel is ideaal voor de doelgerichte verzorging van vermoeide benen en voeten. Waarom Cooling SOS gel? Sterk verkoelend Bij vermoeide zware benen en voeten Gunstige invloed op de bloedsomloop Helpt bij herstel na een sportblessure Spieren en pezen Huidverzorgende, niet vette gel
€13,95

BALM HEATING SOS GEL 200ML

Heating SOS gel is een langdurig intensief verwarmende balsem, speciaal voor zwaarbelaste spieren en pezen. De balsem ontspant de spieren en pezen en heeft een gunstige invloed op de doorbloeding. Heating SOS gel kan aangebracht worden op specifieke probleemzones.
€13,95

BALM HOT-BALM 150ML

Hot-balm is een spiervermarmer voor extra koude omstandigheden. Ideaal voor wintergebruik.
€9,50

BALM MEDIUM-BALM

De medium balm heeft een licht spier
€9,50
Sorteren op
Toon producten per pagina