U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x

3Action

In 1994 ontwikkelde Florent Vanlommel, toenmalig ingenieur voedingsscheikunde, sportvoeding. Hij onderbouwde deze voeding met een wetenschappelijke basis. Zo deed hij onderzoek naar krampbeheersing.

Bij Fashion for Cycling kunt u het volledig voedingsgamma van 3Action kopen. Wij verkopen de sportrepen, sportdrank, gels, herstelproducten en voedingssupplementen. 

Sorteren op
Toon producten per pagina

3 ACTION ENERGY BAR

3Action Energy Bar, een energierijke muesli / granenreep voor het aanvullen van koolhydraattekorten tijdens de inspanning of van de energiereserves voor het sporten. De toevoegde cafeïne (115mg / reep) zorgt voor een bijkomend, oppeppend (prestatiebevorderend) effect. 45gr banaan/chocolade smaak.
€1,60

3ACTION BCAA 100 TABS

3Action BCAA's spelen een belangrijke rol in de aanmaak van extra spiermassa en het voorkomen van spierafbraak tijdens intensieve inspanningen. BCAA's vormen een vertakte keten van essentiële aminozuren bestaande uit Leucine, Valine en Isoleucine.
€23,95

3ACTION CARBOFRUIT

3Action BCAA's spelen een belangrijke rol in de aanmaak van extra spiermassa en het voorkomen van spierafbraak tijdens intensieve inspanningen. BCAA's vormen een vertakte keten van essentiële aminozuren bestaande uit Leucine, Valine en Isoleucine. 3x12.5gr Aardbeismaak
€1,35

3ACTION CARBOFRUIT DOOS VAN 50STUKS

Carbofruit bestaat uit 3 afzonderlijke vruchtensnoepjes. 3 x 12.5gr aardbeismaak. Doos van 50 stuks
€59,95

3ACTION CARBOLOADER

3ACTION CARBOLOADER NIEUW IN HET 3ACTION ASSORTIMENT!!! 3Action Carboloader, is een neutrale sportdrank, ontwikkeld voor het aanvullen van de koolhydraatvoorraden in de spieren, zonder overvloedig te moeten eten. 3Action Carboloader wordt over het algemeen gebruikt voorafgaand aan zware en/of lange inspanningen of tijdens trainingskampen. Dankzij de neutrale smaak, kan de Carboloader ook toegevoegd worden aan alle dranken (zonder koolzuur) en voeding zoals yoghurt, pap of pastasaus. 3Action Carboloader zit niet enkel vol energie maar verkort eveneens de hersteltijd gedurende bv. trainingskampen en zorgt voor een optimale glycogeenopslag. KENMERKEN: - >96% koolhydraten - Licht verteerbaar - Ideale bron van koolhydraten om het lichaam van energie te voorzien - Smaakloos > gemakkelijk toe te voegen aan dranken en verschillende voedingsmiddelen - Vervangt eten van grote hoeveelheden pasta, aardappelen etc. - Geen kunstmatige kleurstoffen, zoetstoffen of bewaarmiddelen - Gluten-en lactosevrij Smaak: Neutraal Beschikbaar in: pot van 500g
€12,95

3ACTION CREATINE MONOHYDRAT

3Action Creatine is een energierijk voedingssupplement dat bijdraagt tot een snellere spieropbouw. Door de inname van creatine neemt de spierkracht toe en verhoogt het prestatie- / uithoudingsvermogen. Na de prestaties zorgt creatine voor een beter spierherstel. 500gr.
€28,95
Sorteren op
Toon producten per pagina