U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

3T

3T werd in 1961 opgericht als de Tecnologia del Tubo Torinese (3TTT), een buizenplooibedrijf uit Turijn. Tegen halverwege de jaren ’80 hadden tal van toppers zoals Merckx, Moser en Gimondi een 3ttt stuur in hun handen gehad. Dat stond gelijk aan het lichtste en beste materiaal.

Het bedrijf veranderde zijn naam (het verloor 2 t’s) naar 3T en werd het moderne bedrijf zoals iedereen het vandaag kent. Sturen, tijdritsturen, stuurpennen en zadelpennen zijn enkele van de producten uit het 3T assortiment die wij verkopen. Eenvoud, finesse en kwaliteit zijn hun voornaamste kenmerken. 

Sorteren op
Toon producten per pagina

3T STUUR ALM ERGONOVA PRO

De 3T Ergonova Pro is een aluminium racestuur in een ergonomisch wing-shape design (met afgeplatte bovenkant) voor een optimaal comfort. De Ergonova Pro is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en staat garant voor een optimale stijfheid. Beschikbaar in de maten 38C/C, 40C/C, 42C/C en 44 C/C.
€79,95

3T STUUR ALM ERGOSUM PRO

De 3T Ergosum Pro is een aluminium racestuur in een ergonomisch design voor een comfortabele handpositie. De Ergosum Pro is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en staat garant voor een optimale stijfheid. Beschikbaar in de maten 38C/C, 40C/C, 42C/C en 44C/C.
€66,95

3T STUUR ALM ROTUNDO PRO

De 3T Rotundo Pro is een aluminium racestuur in een traditionele "classic" bocht. De Rotundo Pro is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en staat garant voor een optimale stijfheid. Beschikbaar in de maten 38C/C, 40C/C, 42C/C en 44C/C.
€66,95
Sorteren op
Toon producten per pagina