U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x

BBB

BBB is een wereldspeler in de wielerwereld. Hun slogan ‘All About Cycling’ zegt voldoende. Dit merk helpt de fietser met tal van onderdelen. Helmen, brillen, koersbroeken – en truien. Tal van sleutels, types cassetten en lichtjes. Teveel om allemaal op te noemen.

Begin jaren ’90 stappen Chris Koppert en Frank Moons uit het profpeloton en in de wielerindustrie. De eerste jaren importeren ze tal van merken in Nederland, maar in 1997 zijn ze klaar voor een nieuwe uitdaging: een eigen merk. BBB was geboren.

Vanaf dan gaat het heel snel. Twee jaar later exporteert BBB al naar 18 landen. Vanaf 2000 komt het Nederlandse merk ook naar voren in het profpeloton. Boonen en Bettini worden wereldkampioen met een BBB bril op hun neus. Ondertussen blijft de hoeveelheid producten maar groeien. In 2008 stond de teller op 1200 unieke producten, 3 jaar later waren dat er al 1581.

BBB groeit elk jaar. Dankzij de Nederlandse precisie en verbetenheid slagen ze erin om elke nieuwe trend op te pikken en mee te surfen op tal van successen.

Bij Fashion for Cycling volgen we het volledige assortiment: ¾ collant, bandana’s, aerofix, bar ends, bellen, bikeskin, binnenbanden, bladboutjes, bottomadapters, bottombear, bottompress, brillen, drinkbussen, bidonhouders, binnenkabels, gainen, cable end, cassettes, chaingrips, clearskin, fietscomputers, derailleurwieltjes, disc stop, grips, headsets, ketting, kettingblad, fietslichtjes en nog vele andere.

Sorteren op
Toon producten per pagina

ARMSTUKKEN BBB COLDSHIELD

Armwarmers van Carvico Vuelta materiaal, ideaal voor koude weersomstandigheden. Het gebrushte materiaal vergroot de thermische isolatie, terwijl de waterafstotendheid aan de buitenkant je droog houdt. Platgestikte naden. Voorgevormde anatomische panelen. Dubbelzijdige siliconen antislip strips aan de bovenkant. Reflecterende accenten aan de zijkanten van de armwarmers.
€32,95

BBB ADJUSTER BCB-93 ZWART

Stelschroeven voor fijnafstelling van derrailleurkabels. Passen in het frame, 2 stuks per set.
€8,95

BBB AEROFIX

Steun voor tijdritstuur, verbindt de extensies. Kan worden gebruikt voor het monteren van verlichting, computer of hartslagmeter. Verstelbare hoek mogelijk!
€12,50

BBB AEROFIX NUMMERPLAAT KLEM

Aluminium racenummerklem voor montage op de zadelpen. Speciaal ontwerp voor aerodynamisch gevormde zadelpennen.
€14,95

BBB BARENDS 3D FORGED

Lichtgewicht, zeer sterk en stijf! Lengte 105mm, gewicht 119gram.
€29,95

BBB BARENDS CLASSIC BBE-07

Uit één stuk gesmede aluminium bar ends. Licht gebogen ontwerp volgt de contouren van de hand. Zeer sterk en stijf! Lengte 150mm, gewicht 144gram.
€17,95
Sorteren op
Toon producten per pagina