U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x

BICISUPPORT

Sorteren op
Toon producten per pagina

BICISUPPORT FOLDING CLAMP XL REPARATIEST

Aanpasbare en opvouwbare klem voor het fietsonderhoud. Stabiel en opvouwbare steun, praktisch in gebruik. Gemakkelijk om te dragen. 360° klem, goed voor elk type fiets. Met beschermende rubber om beschadiging aan het frame te voorkomen. Aanpasbaar in hoogte in 3 verschillende standen.
€169,95

BICISUPPORT MAXI PRO-TEAM REPARATIE

Geweldige stabiliteit en stevig. Een professionele werkstand!!! Vervaardigt uit staal om een optimale sterkte te garanderen. De Maxi Pro-Team is de erfecte keuze wanneer grootte en gewicht bepalend zijn. Ideaal voor de mecanicien die zich regelmatig verplaatst. 360° rotatie voor een optimaal bereik van de fiets. Geschikt voor achteras van 140mm met adapter BS-R20 (niet meegeleverd) Geschikt voor Thru Axle (voorwiel) 15mm of 20mm met meegeleverde adapters Vouwt gemakkelijk dicht, eenvoudig in transport en stockage
€189,95

BICISUPPORT PROFESSIONEL TEAM REPARATIE

Opvouwbare werkstand voor fietsonderhoud. Maximale stabiliteit. Graag gezien bij de beste profteams. 360° rotatie voor een optimaal comfort tijdens het werken aan de fiets. In hoogte verstelbaar. Ideaal om te dragen.
€139,95
Sorteren op
Toon producten per pagina