U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Campagnolo

1933, Tulio Campagnolo fietst aan de leiding van een wedstrijd. IJskoud was het toen Tulio zijn versnelling moest veranderen. Dat hield toen nog in: het achterwiel omdraaien. Het lukte hem echter niet. Zijn handen waren volledig bevroren. Toen kwam hij op een lumineus idee: de quick release, de snelspanner. Het bedrijfje Campagnolo was geboren.

Campy innoveerde in de beginjaren enorm. Schakelen op de achterbrug, de uitvinding van de achterderailleur, schakelen op het frame, het lanceren van de Record en de Super Record. Daarna evolueerden ze telkens mee met de belangrijke nieuwigheden. Ze lanceerden hun eerste wielen (Shamal), maakten die lichter en stijver (Bora). Ze introduceerden de shifting levers in hun groepen.

Bij Fashion for Cycling verkopen we de Campagnolo groepen en elk onderdeel dat apart te verkrijgen is: cassettes, achterderailleurs, voorderailleurs, bladboutjes, remhoeven, remblokjes, kettingbladen, crankstellen, kabelsets en ergo shifters. Daarnaast hebben we kleine accessoires zoals schoenplaatjes. Ten slotte, we hebben ook de Campagnolo wielen beschikbaar: o.a. Bora’s, Shamal, Vento’s en Scirocco’s. 

Sorteren op
Toon producten per pagina

CAM ACHTERDER CENTAUR 2012 10sp

Achterderailleur Campagnolo Centaur 10V R&B, met Ultra-Shift technologie voor snel en geruisloos schakelen. Vervaardigd uit zwartglanzend gecoat aluminium met rode accenten. Verkrijgbaar met korte en medium kooi. Dé keuze als u gaat voor kwaliteit met een vriendelijk prijskaartje! Maximum schakelcapaciteit: 29 tanden. Gewicht: 220 gram.
€99,95

CAM ACHTERDER VELOCE

Door het nieuwe design is de derailleur stijver en lichter dan de voorganger
€69,95

CAM BAR ENDS 10SPEED

TT-shifters 10sp aluminium zonder kabels.
€164,95

CAM BAR ENDS 11SPEED ALU TT

TT-shifters 11sp aluminium.
€169,95
Sorteren op
Toon producten per pagina