U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x

Concap

Concap, de natuurlijke opkikker voor lichaam en geest. Het Antwerps bedrijfje werd opgericht in 2008. De naam slaat eigenlijk terug het koffieplantextract waar de Concap producten op gebaseerd zijn.

Hun voeding helpt zowel sporters als niet-sporters om hun energie terug te vinden. Bij Fashion for Cycling verkopen we hun sportvoeding en voedingssupplementen.

Sorteren op
Toon producten per pagina

CONCAP BOMBA 25ML

Een totaal nieuwe formule dat een nieuw elan geeft aan de gekende energie shots. Anders dan de andere energie shots geeft de concap Bomba drink ampullen een directe en tevens een langdurige energie boost. • Deze onderscheidt zich van de andere ook omwillevan de bijna weinig of geen nevenwerkingen die men er van krijgt. De sporters die deelnamen aan de testen in de ontwikkeling merkten in de competitie er een opmerkelijke prestatieverbetering door. Geschikt voor zowel korte als in duursporten, enkel het gebruik dient dan aangepast te worden. Zie gebruik en dosering. GEBRUIK EN DOSERING • Gebruik voor een korte tot 90 minuten training of wedstrijd 1 drink ampullen 5 tot 10 minuten voor men start. Competitie sporters kunnen nog 1 tot 2 concap boost capsules extra 1 uur voor men begint gebruiken. Sporten tot 3 uur lang, drink 1 ampullen na 1 uur activiteit. Combineer ook 2 extra capsukes boost een 45 minuten voor vertrek indien men naar maximaal resultaat streeft. Resultaat garantie.
€1,90

CONCAP BOOST 40 CAPS

Door de unieke formule en combinatie met CONCAP, helpt CONCAP BOOST de werking bevorderen van spieren, zenuwen en concetratie. Hierdoor wordt tijdens wedstrijden en/of intensieve trainingen de pijn beter verdragen en zal men zijn persoonlijke prestatie sneller kunnen verbeteren. CONCAP BOOST geeft echter geen bijwerkingen zoals extreme nervositeit of hartkloppingen 40 Caps.
€24,50

CONCAP ENERGIE GEL FINALE SUPER FINALE

Een nieuwe energie gel die uiterst geschikt is om voor een snelle training of wedstrijd van één uur te gebruiken. Bevat een dosis cafeïne die een extra energie boost geeft. Dit samen met de uiterst zorgvuldig samengestelde formule. Ook geschikt voor duurwedstrijden in het laatste uur te gebruiken.(finale) Geeft geen nevenwerkingen aan maag en darmen, plakt niet en kan genomen worden zonder drank. INGREDIENTEN Water, Glucose-Fructose Syrup, Maltodextrine, Pectine Carrageen, Citric Acid, Sodium citrate, Natural and Natural Identical Flavors, Potassium, Sorbate ,Sodium, Benzoate, Cafeïne, NUTRITION PER 100Gr Protein 0g Carbohydrate 48g Fats 0g Energy 192kcal/816kJ Caffeine 44mg GEBRUIK EN DOSERING Men gebruikt voor een wedstrijd die niet langer dan 1 uur duurt, een finale gel 10 minuten voor de start. Voor duurwedstrijden gebruikt men de finale gel tussen 40 en 60 minuten voor het einde van de wedstrijd.
€1,90

CONCAP ENERGIE GEL STUK

Deze zorgvuldig uitgebalanceerde energie gel heeft alles wat een energie gel moet hebben, de snelle en trage suikers, de nodige vitaminen die men nodig heeft voor directe werking, afgaande op de testen die men deed met profs voor een tijdrit of een cyclo cros. De nodige energie opwekkers zonder echt een opwekkende boost te bekomen. Maar ook zeer belangrijk, geen plakkerige toestand, geen zure oprispingen enz. Zelfs is de gel geschikt om nuchter te gebruiken bij een snelle training of tijdens een loopwedstrijd met alleen maar voordelen. Werkt ongeveer een 8 tal minuten na inname. Nutrition per 100g: Protein 0g Carbohydrate 65g Fats 0g Energy 260kcal/1105kJ Caffeine 27,5mg
€1,60

CONCAP ENERGIE REEP BANAAN

Concap Energy Bar Banana is een energierijke reep met een erg laag vetgehalte. Ideaal voor het aanvullen van de koolhydraten tijdens de inspanning. Bevat Omega 3 en 6 vetzuren evenals toegevoegd magnesium. Dit ondersteunt de uithouding en voorkomt krampen. De reep heeft een lekkere smeuïge bananen smaak en smelt niet. Dit is de ideale reep voor de warme zomermaanden, maar kan even goed gebruikt worden tijdens de strenge wintermaanden. De reep wordt namelijk niet hard en blijft makkelijk te eten.
€1,75
Sorteren op
Toon producten per pagina