U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

CRONO

Sorteren op
Toon producten per pagina

SCH CRONO CLONE NYLON

PRIJS-KWALITEIT. Aandacht voor het kleinste technische detail die de pasvorm en de prestaties verbeterd. Steun en stabiliteit van de hele voet. 2 velcro sluitingen en 1 buckle sluiting. Technische specificaties: HIGH VENTILATIESYSTEEM verluchting door de grote mesh openingen. Plastic hiel voor hoge stabiliteit en maximale ventilatie. ANATOMIC TENDON BESCHERMING. Speciale memory foam in de tong Geschikt voor LOOK-(compatibele) platen.
€75,00 €135,00

SCH CRONO PERLA NYLON

COMFORT-STIJL/PRIJS-KWALITEIT. Stevige race-schoen met nylon zool. Praktische en eenvoudige schoen met 3-velcro sluitingen. Eenvoudig maar strak design. Comfortabele en lichte bovenconstructie. LOOK (compatibel)
€60,00 €99,00

SCH CRONO TRACK NYLON

PRIJS-KWALITEIT. Aandacht voor het kleinste technische detail die de pasvorm en de prestaties verbeterd. Steun en stabiliteit van de hele voet. 2 velcro sluitingen en 1 buckle sluiting. Technische specificaties: HIGH VENTILATIESYSTEEM verluchting door de grote mesh openingen. Plastic hiel voor hoge stabiliteit en maximale ventilatie. ANATOMIC TENDON BESCHERMING. Speciale memory foam in de tong Geschikt voor SPD-(compatibele) platen.
€85,00 €139,00
Sorteren op
Toon producten per pagina