U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x

DT Swiss

Halverwege de jaren ’90 werd DT Swiss opgericht uit een restje van de United Wireworks. Hij richtte de Vereinigte Drahtwerke / Tréfileries Réunie  op. Om de naam iets eenvoudiger te maken namen ze de ‘D’ van Drahtwerke, de ‘T’ van Tréfileries en voegden de oorspronkelijke fabrieksbasis toe (Swiss).

Het bedrijfje richtte zich nog meer op spaken, velgen, naven en nippels. Vanaf 2004 bouwden ze ook hun eigen wielen. DT Swiss wielen stonden onmiddellijk gekend voor hun hoge kwaliteit, hun zachte geluid en stevigheid.

Sorteren op
Toon producten per pagina

DT SWISS BODY 240S 11SP SHIM

Shimano 11speed body voor DT Swiss 240s naaf.
€77,95

WIELEN DT SWISS PR1400 DICUT OXIC SHIMAN

DT Swiss komt met de PR1400 DICUT OXIC met een zeer goede prijs/kwaliteit wielset op de markt. De velgen zijn breed, assymetrisch en licht. Hierdoor werd een goede verhouding in stijfheid en gewicht bekomen. Naven met een interne werking van de gekende DT 240 welke zorgen voor een zeer goede loop. De keramische oxic oppervlaktecoating zorgt voor ongeziene remprestaties. Het oppervlak is zo hard dat slijtage gedurende de normale levensduur uitgesloten is, terwijl de remkracht onder alle weersomstandigheden optimaal is. Omdat de coating geen inkten of kleurstoffen bevat, is hij bovendien UV-stralingsongevoelig en zal de velg niet verkleuren. De wielset kan ook Tubeless gebruikt worden om meer grip en comfort te verkrijgen op de weg. Met zijn 1435gr is deze wielset zeer geschikt voor de competitieve fietser. Opgelet: Enkel te gebruiken met de Oxic remblokken van Dt Swiss.
€829,95

WIELEN DT SWISS R20

Een sterk all-round wielset met een laag gewicht en tubeless ready technologie voor meer comfort. Velg: 20mm Shimano Body Geschikt voor 9, 10 en 11-speed Gewicht: 1520gr Wordt aangeboden met Shimano Body (M10) Campagnolo body (E10) mogelijk in supplement
€429,95

WIELEN DT SWISS R24 SPLINE

De DT SWISS R24 SPLINE wielset is een sterk trainingswiel met een gebalanceerd gewicht/stijfheid verhouding. Tubeless Ready wielset voor meer comfort en minder kans op lekrijden. Velg: 24mm Shimano Body Geschikt voor 9, 10 en 11-speed Gewicht: 1725gr Wordt aangeboden met Shimano Body (M10) Campagnolo body (E10) mogelijk in supplement
€219,95
Sorteren op
Toon producten per pagina