U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x

GIPIEMME

Sorteren op
Toon producten per pagina

WIELEN GIPIEMME EQUIPE 40 ALU/CARBON SHI

De Gipiemme wielen stralen Italiaanse kwaliteit uit. Het gebruik van hoogstaande, kwalitatieve materialen maakt het mogelijk om prijs/kwaliteit een mooi set wielen samen te stellen. Type: Aluminium/carbon voor banden Spaken: staal 20 voor - 20 achter Hoogte velg: 40mm Gewicht: 1968 gram Quick-Release Geleverd met Shimano Body (M10) Ook verkrijgbaar met Campagnolo Body (E10)
€879,95

WIELEN GIPIEMME EQUIPE 40 CARBON SHIMANO

De Gipiemme wielen stralen Italiaanse kwaliteit uit. Het gebruik van hoogstaande, kwalitatieve materialen maakt het mogelijk om prijs/kwaliteit een mooi set wielen samen te stellen. De Gipiemme Equipe wielen hebben een full carbon velg met aluminium binnenwerk. Dit zorgt voor een betere afkoeling van de velgen bij een hoge rembelasting. Type: Aluminium/Carbon voor banden Spaken: staal 20 voor - 20 achter. Met extra bescherming aan de kruising van de spaken. Hoogte velg: 40mm Gewicht: 1990 gram Quick-Release Geleverd met Shimano Body (M10) Ook verkrijgbaar met Campagnolo Body (E10)
€899,95

WIELEN GIPIEMME EQUIPE 5.5 ALU/CARBON SH

De Gipiemme wielen stralen Italiaanse kwaliteit uit. Het gebruik van hoogstaande, kwalitatieve materialen maakt het mogelijk om prijs/kwaliteit een mooi set wielen samen te stellen. Type: Aluminium/carbon voor banden Spaken: Sapim aero 20 voor - 20 achter Hoogte velg: 55mm Gewicht: 1990 gram Quick-Release Geleverd met Shimano Body (M10) Ook verkrijgbaar met Campagnolo Body (E10)
€899,95

WIELEN GIPIEMME KRONO DISC TUBOLARE SHIM

De Gipiemme wielen stralen Italiaanse kwaliteit uit. Het gebruik van hoogstaande, kwalitatieve materialen maakt het mogelijk om prijs/kwaliteit een mooi set wielen samen te stellen. Type: Aluminium tubewielen Spaken: staal 24 voor - 24 achter. Met extra bescherming aan de kruising van de spaken. Hoogte velg: 28mm Gewicht: 1652 gram Disc-Brakes: 6-Gaats bevestiging Quick-Release Shimano Body
€569,95

WIELEN GIPIEMME KRONO TUBOLARE SHIMANO

De Gipiemme wielen stralen Italiaanse kwaliteit uit. Het gebruik van hoogstaande, kwalitatieve materialen maakt het mogelijk om prijs/kwaliteit een mooi set wielen samen te stellen. Type: Aluminium tubewielen Spaken:CX-Ray aero 20 voor - 20 achter. Met extra bescherming aan de kruising van de spaken. Hoogte velg: 28mm Gewicht: 1420 gram Quick-Release Geleverd met Shimano Body (M10) Ook verkrijgbaar met Campagnolo Body (E10)
€569,95

WIELEN GIPIEMME TECNO 1.55 ULTRALIGHT

De Gipiemme Tecno heeft een heel goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze wielset met sterke alu velg met 2x20 Sapim CX-ray aero spaken en een goed lopende naaf staat helemaal zijn mannetje op de Belgische wegen. Gewicht: 1461gr
€529,95
Sorteren op
Toon producten per pagina