U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x

Microclair

Een Canadees familiebedrijfje dat wereldwijd gekend is voor zijn producten voor de optische markt. Bij Fashion for Cycling verkopen we de Anti-Aandamp (Anti-Fog) Behandeling, de Lens Cleaner en het Microvezel Doekje. 

Sorteren op
Toon producten per pagina

MICROCLAIR LENS CLEANER

Microclair lensreiniger voor een optimaal zicht. Reinigt alle lenstypen. Speciaal ontworpen, getest en goedgekeurd bij de beste opticiens, om stof, vuil en olie op alle brillen te verwijderen voor een grotere optische helderheid en betere prestaties. Voor een optimaal resultaat gebruiken met Active-Free lensreinigingsdoekje. Lenscleaner 30ml spray
€3,95

MICROCLAIR LENS CLOTH

Reinigingsdoekje ideaal voor sportbrillen.
€3,50

MICROCLAIR SET ANTI FOG SPORT KIT

Nooit geen aangedampte bril meer! Deze handige kit bevat een druppelflesje van 15 ml met de anti-aandampbehandeling en een Streak-Free lensreinigingsdoekje in microvezel (18 x 20 cm), verpakt in een elegant en compact clip-on zakje, dat speciaal bedoeld is voor actieve mensen. Het zakje bevat: • De eerste hoog performante en duurzame anti-aandampbehandeling, die een betere en langdurige zichtbaarheid garandeert . • Efficiënt en veilig voor alle lenzen en optische instrumenten met antireflecterende en hydrofobe laag. • Een lichtgewicht,ergonomisch zakje in zakformaat met waterdichtevoering, een reflecterende rits, een binnenzakje voor uw kleine persoonlijke spullen, en een afneembare clip-and-go karabijnhaak. • Een Streak-Free microvezel lensreinigingsdoekje van de beste japanse kwaliteit, voor een snelle reiniging zonder strepen of waas na te laten.
€14,95

MICROCLEANER ANTIFOG TREATMENT

Nooit geen aangedampte bril meer! Een druppelflesje van 15 ml met de anti-aandampbehandeling • De eerste hoog performante en duurzame anti-aandampbehandeling, die een betere en langdurige zichtbaarheid garandeert . • Efficiënt en veilig voor alle lenzen en optische instrumenten met antireflecterende en hydrofobe laag. Bij voorkeur gebruiken met Streak-Free microvezel lensreinigingsdoekje.
€6,50
Sorteren op
Toon producten per pagina