U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

NEAPHARMA

Sorteren op
Toon producten per pagina

NEAPHARMA PRO-BOOST GEL FRESH COLA+CAFFE

Pro-Boost Gel Unieke aan de Pro-Boost Gel: Snelle energie Unieke mix van 3 soorten koolhydraten Hoge dosis cafeïne = 60mg Frisse smaak Plakt niet Gemakkelijk verteerbaar Easy opening De Pro-Boost Gel van Neapharma is een professionele energie gel met een frisse cola smaak! De gel bestaat uit een mix van 3 soorten koolhydraten, goed voor een multi-stage opname van jouw koolhydraten. Het bevat een hoge dosis cafeïne, wat de alertheid bevordert! In de gel zit ook Vit C, wat bijdraagt tot een normaal energie metabolisme. Daarnaast kan je in de gel ook nog enkele mineralen terug vinden zoals Magnesium, Kalium en ook Natrium. Deze zullen het mineraal verlies bij zweten terug helpen aanvullen. BESCHRIJVING De unieke koolhydraten-mix zorgt voor dat Pro-Boost Gel onmiddellijk energie geeft en bijzonder snel wordt opgenomen zonder de maag te belasten. Door zijn speciale viscositeit is de gel aangenaam in de mond en plakt hij niet. De speciale opening zorgt voor een gedoseerde toediening in de mond, zonder morsen! De gel bevat 60mg cafeïne, wat zeker en vast van pas kan komen tijdens jouw inspanning!
€2,40

NEAPHARMA PRO-CRUNCH BAR MUESLI FRUIT

Pro-Crunch Bar Uniek aan de Pro-Crunch bar muesli-fruit – Laag in vet, hoog in koolhydraten – Mix van havervlokken en gepofte rijst – Vers gedroogd fruit – Crunchy bite! De NeapharmaTM Pro-Crunch bar geeft jou de energie die je nodig hebt! Deze reep bevat veel koolhydraten en is super laag in vet. Door de unieke samenstelling is de NeapharmaTM Pro-Crunch Bar lekker knapperig en smaakt ze heerlijk! Zelfs als tussendoortje kan je deze reep gerust gebruiken! • BESCHRIJVING De Pro-Crunch Bar geeft jou onmiddellijk energie zodat jouw inspanningen optimaal kunnen verlopen. En dit zonder de maag te belasten of te veel vet aan te brengen! NeapharmaTM slaagde erin een reep te produceren met slechts 0,6g vet zonder in te boeten aan smaak!
€1,95

NEAPHARMA PRO-ELITE RECOVERY 1500GR

Pro Elite Recovery Uniek aan Pro Elite Recovery • Unieke en professionele samenstelling • Hoog gedoseerde aminozuren en spierherstellende stoffen* • Mineralen en vitamines om je vochtbalans en herstel te bevorderen* • Neutrale pH en frisse smaak *Magnesium ondersteunt de normale spierfunctie • BESCHRIJVING De Pro Elite Recovery van NeapharmaTM is een professionele recuperatiedrank die best onmiddellijk na de inspanning wordt gebruikt. Het lichaam en de spiercellen zijn het eerste half uur na een inspanning het gevoeligste voor de opname van voedingsstoffen. De NeapharmaTM Pro Elite Recovery is aan te raden voor kracht- en duursporters alsook de recreatieve sporter! De NeapharmaTM Pro Elite Recovery shake is de ideale recuperatiedrank door de aanwezigheid van grote hoeveelheden voedingsstoffen in hun beste en snelst opneembare vorm zoals hoogwaardige eiwitten, koolhydraten, aminozuren, anti-oxidanten, vitamines en mineralen. De shake wordt gemakkelijk opgenomen door de neutrale pH en frisse sinaasappelsmaak. • GEBRUIKSAANWIJZINGEN 1 serving = Meng 3 maatscheppen (3x40g=120g) met 500ml water direct na de training of wedstrijd.
€58,95

NEAPHARMA PRO-ELITE RECOVERY 600GR

Pro Elite Recovery Uniek aan Pro Elite Recovery • Unieke en professionele samenstelling • Hoog gedoseerde aminozuren en spierherstellende stoffen* • Mineralen en vitamines om je vochtbalans en herstel te bevorderen* • Neutrale pH en frisse smaak *Magnesium ondersteunt de normale spierfunctie • BESCHRIJVING De Pro Elite Recovery van NeapharmaTM is een professionele recuperatiedrank die best onmiddellijk na de inspanning wordt gebruikt. Het lichaam en de spiercellen zijn het eerste half uur na een inspanning het gevoeligste voor de opname van voedingsstoffen. De NeapharmaTM Pro Elite Recovery is aan te raden voor kracht- en duursporters alsook de recreatieve sporter! De NeapharmaTM Pro Elite Recovery shake is de ideale recuperatiedrank door de aanwezigheid van grote hoeveelheden voedingsstoffen in hun beste en snelst opneembare vorm zoals hoogwaardige eiwitten, koolhydraten, aminozuren, anti-oxidanten, vitamines en mineralen. De shake wordt gemakkelijk opgenomen door de neutrale pH en frisse sinaasappelsmaak. • GEBRUIKSAANWIJZINGEN 1 serving = Meng 3 maatscheppen (3x40g=120g) met 500ml water direct na de training of wedstrijd. 600GR
€29,95

NEAPHARMA PRO-ENERGY BAR RED BERRY

Pro-Energy Bar Uniek aan de Pro-Energy Bar red berry – Laag in vet, hoog in koolhydraten – Zacht en plakt niet – Heerlijke rode vruchtensmaak De NeapharmaTM Pro-bar geeft jou de energie die je nodig hebt! Deze reep bevat veel koolhydraten en is laag in vet. Door de unieke samenstelling is de NeapharmaTM Pro-Bar zacht, lekker en kleeft ze niet in de mond. Bovendien is er een beetje witte rijstbloem bovenop de bar aangebracht om het plakken van de bar in de mond te voorkomen. Handig! • BESCHRIJVING De Pro-Energy Bar geeft jou onmiddellijk energie zodat jouw inspanningen optimaal kunnen verlopen. En dit zonder de maag te belasten of te veel vet aan te brengen!
€1,95

NEAPHARMA PRO-ENERGY GEL STRAWBERRY/CASS

Pro-Energy Gel (strawberry cassis) Unieke aan de Pro-Energy Gel: – Snelle energie – Unieke mix van 3 soorten koolhydraten – Frisse smaak – Plakt niet – Gemakkelijk verteerbaar – Easy opening De Pro-Carbo Gel van NeapharmaTM is een professionele energie gel met een frisse aardbei-cassis smaak! De gel bestaat uit een mix van 3 soorten koolhydraten, goed voor een multi-stage opname van jouw koolhydraten. Het bevat ook Vit C wat bijdraagt tot een normaal energie metabolisme. Daarnaast kan je in de gel ook nog enkele mineralen terug vinden zoals Magnesium, Kalium en ook Natrium. Deze helpen jouw verloren mineralen terug aan te vullen na het zweten. • BESCHRIJVING De unieke koolhydraten-mix zorgt voor dat Pro-Energy Gel onmiddellijk energie geeft en bijzonder snel wordt opgenomen zonder de maag te belasten. Door zijn speciale viscositeit is de gel aangenaam in de mond en plakt hij niet. De speciale opening zorgt voor een gedoseerde toediening in de mond, zonder morsen!
€2,20
Sorteren op
Toon producten per pagina