U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x

Only Hot

Ook last van koude handen of voeten? Dan zijn de Only Hot handwarmers, toewarmers, bodywarmers of nekwarmers het ideale product. Elke warmer is precies afgestemd op het betreffende lichaamsdeel. Ze worden nooit te warm en kunnen zorgeloos gebruikt worden.

Alle warmers van Only Hot zijn 100% natuurlijk, niet giftig, hypoallergeen en geurloos. Ze zijn voor iedereen bruikbaar en na gebruik kunnen de warmers gewoon worden weggegooid.

Sorteren op
Toon producten per pagina

ONLY HOT HANDWARMERS 7H+-

HAND WARMER PER PAAR. Handig en klein formaat, te gebruiken in de handschoenen of zakken. Nuttig voor alle buitensporten in de kou Ze warmen op in een paar minuten Gebruik de hand warmers in de zakken of handschoenen De warmers zijn klein en licht van gewicht en ze passen in elke handschoen en in elke kleding zak. Het werkt in contact met de lucht 100% Natural - Bevat geen schadelijke chemicaliën Warmte voor 7 + uur Niet giftig, hypoallergeen en geurloos.
€1,75

ONLY HOT TOEWARMERS 6H+-

Only Hot® is hét merk op het gebied van warmte pads. De pads worden gefabriceerd door de Japanse fabrikant Mycoal die, door hun 100 jaar lange ervaring in het produceren van medische en gewone warmte pads, wereldwijd leider zijn op deze markt. Mycoal warmte pads onderscheiden zich van andere door hun ongekende hoge kwaliteit en gegarandeerde veiligheid. Daarbij zijn ze 100% natuurlijk, niet giftig, hypoallergeen en geurloos. In Europa worden de warmte pads uitgebracht onder de naam Only Hot®. Inmiddels zijn ze razend populair in onder andere Italië, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken. De warmte pads bevatten alleen natuurlijke mineralen: ijzer, vermiculiet, koolstof en zout water. Deze reageren, na opening van de vacuüm verpakking, op de zuurstof die aanwezig is in de lucht. Hierdoor ontstaat direct warmte. Het zachte en dunne omhulsel beperkt de zuurstofopname waardoor de warmte (per warmte pad) kan worden gereguleerd. De temperatuur en warmteduur is afhankelijk van welke warmte pad gebruikt wordt. De dunne en lichte pads zijn ideaal voor allerlei activiteiten, zoals bijvoorbeeld (winter)sporten of buiten beroepen en activ iteiten. Toe warmer; bevat 2 stuks per verpakking, geven minstens 6 uur warmte af en zijn gemakkelijk aan de sok te plakken. Temperatuur tussen 38°C en 39°C. Only Hot® onderscheid zich van andere warmte pads op meerdere punten: ? 100% natuurlijk, niet schadelijk voor het milieu ? De hoogste kwaliteit door innovatief omhulsel ? Italiaans design ? Groot succes in heel Europa ? Afgestemd op verschillende behoeften (warme handen, warme voeten etc.) ? Gebruiksaanwijzing in het Nederlands ? Zeer gebruiksvriendelijk en veilig ? Productie voldoet aan alle kwaliteitsnormen ISO 9001 & 13485 Wij
€1,75

zzONLY HOT NEKWARMER

De Only Hot® Nekwarmer geeft in combinatie met 1 tot 2 Only Hot® warmte pads, 7 uur heerlijke warmte aan de nek, rug en schouders. De Nekwarmer verlicht pijn in stijve, koude en verkrampte spieren in de nek, rug en schouders maar is ook effectief tegen hoofdpijn. De Nekwarmer is gemaakt van zacht materiaal, dun, licht en kan gebogen worden in elke gewenste vorm en maat. Hierdoor kan de kraag gemakkelijk onder kleding gedragen worden. De nekwarmer is te gebruiken bij allerlei verschillende activiteiten: bijvoorbeeld mensen die buiten werken of sporten, (hobby)vissers, wintersport of gewoon thuis op de bank om lekker te ontspannen. Only HOt® & mycoal De Only Hot® Nekwarmer is de nieuwste toevoeging aan het Only Hot® assortiment en uniek in de Benelux. De kracht van de Nekwarmer schuilt vooral in de combinatie van de Only Hot® warmte pad en de Nekwarmer zelf, die de warmte van de warmte pad geleid door de hele Nekwarmer. Bij de Nekwarmer worden 4 Only Hot® warmte pads geleverd, de warmte pads worden gefabriceerd door de welbekende fabrikant Mycoal. Op het gebied van warmte-, koelings- en medische pads is Mycoal leider in de markt. Doordat Mycoal een innovatief omhulsel voor de warmers heeft ontwikkeld, onderscheiden de Mycoal warmers zich van andere warmers. Het omhulsel laat heel beperkt warmte door waardoor een hele specifieke temperatuur en warmteduur gegarandeerd kan worden. Ook kunnen de warmte pads niet lekken en gaat het omhulsel niet stuk. Hierdoor zijn de warmte pads geheel veilig in de nekkraag te gebruiken.
€29,95
Sorteren op
Toon producten per pagina