U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Santini

Pietro Santini richtte in 1965 een bedrijfje met fietskleding op. Alle kledij wordt 100% in Italië met de hand gemaakt. Santini investeert elk opnieuw in onderzoek en ontwikkeling. Zo blijven ze bovenaan het wielersegment.

Bij Fashion for Cycling volgen we een groot stuk van het gamma van Santini: vesten, truien, broeken en collants.

Sorteren op
Toon producten per pagina

BODY SANTINI UCI

Super aerodynamische en extra lichte skinsuit. De voorzijde is gemaakt van een innovatieve mesh stof en is voorzien van een dubbele rits zodat het niet volledig moet worden opengezet voor een plaspauze. De achterzijde is een Lycra die mooi aansluit aan het lichaam. De beenuiteinden zijn elastisch zonder boord en voorzien van non-slip grip voor perfecte pasvorm. Het nieuwe ergonomische C3 zeem met een beschermlaag en verschillende diktes en densiteiten maken dit pak top!
€150,00 €210,00

BROEK SANTINI ANGLIRU LA VUELTA'17

De Santini Angliru broek heeft het GITevo zeem dat gemaakt is uit antibacteriële stof en bevat een TwistGel kern die altijd terug naar zijn originele vorm kan terugkeren zelf na vele uren in het zadel. Ze is perfect om je het comfort te geven dat je zoekt als je aan het rijden bent en is zeer goed in het beschermen van je edele delen. Met silicone grip aan de onderkant zal de broek altijd in de perfecte positie blijven zitten.
€109,00

BROEK SANTINI ASTURIAS LA VUELTA'17

De Santini Asturias broek heeft het GITevo zeem dat gemaakt is uit antibacteriële stof en bevat een TwistGel kern die altijd terug naar zijn originele vorm kan terugkeren zelf na vele uren in het zadel. Ze is perfect om je het comfort te geven dat je zoekt als je aan het rijden bent en is zeer goed in het beschermen van je edele delen. Met silicone grip aan de onderkant zal de broek altijd in de perfecte positie blijven zitten.
€109,00

BROEK SANTINI CERO LA VUELTA'17

De Santini cero broek heeft het GITevo zeem dat gemaakt is uit antibacteriële stof en bevat een TwistGel kern die altijd terug naar zijn originele vorm kan terugkeren zelf na vele uren in het zadel. Ze is perfect om je het comfort te geven dat je zoekt als je aan het rijden bent en is zeer goed in het beschermen van je edele delen. Met silicone grip aan de onderkant zal de broek altijd in de perfecte positie blijven zitten.
€109,00

BROEK SANTINI GRANADA LA VUELTA'17

De Santini Granada broek heeft het GITevo zeem dat gemaakt is uit antibacteriële stof en bevat een TwistGel kern die altijd terug naar zijn originele vorm kan terugkeren zelf na vele uren in het zadel. Ze is perfect om je het comfort te geven dat je zoekt als je aan het rijden bent en is zeer goed in het beschermen van je edele delen. Met silicone grip aan de onderkant zal de broek altijd in de perfecte positie blijven zitten.
€109,00

BROEK SANTINI NIMES LA VUELTA'17

De Santini NIMES broek heeft het GITevo zeem dat gemaakt is uit antibacteriële stof en bevat een TwistGel kern die altijd terug naar zijn originele vorm kan terugkeren zelf na vele uren in het zadel. Ze is perfect om je het comfort te geven dat je zoekt als je aan het rijden bent en is zeer goed in het beschermen van je edele delen. Met silicone grip aan de onderkant zal de broek altijd in de perfecte positie blijven zitten.
€109,00
Sorteren op
Toon producten per pagina