U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x

Selle SMP

Selle SMP, zadels met zo’n opvallende vorm dat iedereen ze kent. Net na Wereldoorlog II begon Martino Schiavon met zadels te produceren op zijn zolder in Padua. Dat was onmiddellijk een succes. Door de jaren heen zette Selle SMP steeds meer in op wetenschappelijk onderbouwde zadels te ontworpen.

De haviksneus, de brede gleuf en die typische golfbeweging in het zadel. Allen zijn ze kenmerkend voor Selle SMP. Hun assortiment breidde alsmaar uit met lichtere, bredere, meer comfortabele zadels  en touring zadels. 

Sorteren op
Toon producten per pagina

ZADEL SMP DYNAMIC ZWART 260GR.

Dit zadel heeft een gewicht van 260 gram *** Het middenkanaal vermijdt dat de perineale structuren worden samengedrukt, waardoor (slag)aders en haarvaten verstopt kunnen raken en schade aan de zenuwen mogelijk zijn. Bevordert verder een optimale ventilatie van het kruis. De snavelvormige neus vermijdt dat de urogenitale zone wordt samengedrukt, ook als men ver over het stuur gebogen is, en biedt een goede ondersteuning als u helemaal vooraan uw zadel zit. Door de extra lange vorm van de zadelrug vindt iedereen zijn/haar perfecte positie!
€159,95
Sorteren op
Toon producten per pagina