U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Shimano

Het bekendste bedrijf in de wielerindustrie: Shimano. Van de neutrale wagens met de blauwe Shimano car rapping tot een eenvoudig reclamebordje aan de kant. Overal vind je Shimano terug.

De geschiedenis van het Japans bedrijf gaat terug tot 1921. Shozaburo Shimano richt er Shimano Iron Works op en focust zich op het maken van (freewheel) body’s. Het bedrijfje slaagt in zijn opzet en groeit gestaag maar zeker. Zo starten ze ook met het produceren van visgerei en lanceren ze in 1973 de eerste Dura-Ace groep. Shimano verovert de wereld. Ze introduceren in 1982 de XT groep en de 105 groep.

Shimano breidde niet alleen uit met zijn groepen. Het startte ook met het produceren van wielen, koersbroeken, koerstruien, vesten en schoenen. Fashion for Cycling kunt u alle fietsonderdelen van Shimano kopen.

Sorteren op
Toon producten per pagina

BODY SHIMANO SKIN SUIT S-PHYRE

Professioneel wedstrijdskinsuit. Er is een reden dat profrenners skinsuits dragen om optimaal te presteren. Het in één stuk samenvoegen van bretelbroek en shirt zorgt voor een betere pasvorm, beter aerodynamica, minder gewicht, minder naden en verbeterde vochtregulering. S-PHYRE skinsuits zijn geconstrueerd in Shimano’s innovatielab en getest in de windtunnel voor maximale weerstandsvermindering in de rijhouding, maar ze zijn niet alleen bedoeld voor profrenners. Ze zijn voor eliterijders in alledaagse toepassingen. Specificaties De naadloze schouders van de S-PHYRE kanaliseren en leiden de luchtstroom over de voorzijde en zijkanten van het lichaam om de luchtweerstandscoefficiënt te verlagen Stof die voelt als een tweede huid met geavanceerde vochtregulering, uitzonderlijke vormvastheid, verbeterde pasvorm en lichtgewicht comfort Maximale aerodynamische efficiëntie voor als je aanvallende rijhoudingen aanneemt Doordat het één geheel is, heb je meer comfort en minder luchtweerstand Minder naden, meer comfort, sneller Onmisbare uitrusting voor de weg, triatlon en cyclocross De weefstructuur met variabele dichtheid in het hele skinsuit zorgt voor optimale temperatuurregeling en draagt zelfs ton-sur-ton de logo-afbeelding in één moeilijk te maken, makkelijk te dragen, snelste van het snelste stuk technische uitrusting Uiterst slijtvaste stof zorgt dat hij langdurig uitstekend zit Bij de binnenkant van de dijbenen geweven met een hoge draaddichtheid zodat er minder het wrijvingsverlies ontstaat tussen het kledingstuk en het zadel Geïntegreerd, gebreid gripmateriaal op de benen blijft prettig op zijn plek Body: 75% polyester, 25% elastaan Onderdelen: 65% polyamide, 33% elastaan, 2% polyester Maten: XS - XXL Kleur: Yellow
€399,00

BODY SHIMANO SKIN SUIT S-PHYRE

Professioneel wedstrijdskinsuit. Er is een reden dat profrenners skinsuits dragen om optimaal te presteren. Het in één stuk samenvoegen van bretelbroek en shirt zorgt voor een betere pasvorm, beter aerodynamica, minder gewicht, minder naden en verbeterde vochtregulering. S-PHYRE skinsuits zijn geconstrueerd in Shimano’s innovatielab en getest in de windtunnel voor maximale weerstandsvermindering in de rijhouding, maar ze zijn niet alleen bedoeld voor profrenners. Ze zijn voor eliterijders in alledaagse toepassingen. Specificaties De naadloze schouders van de S-PHYRE kanaliseren en leiden de luchtstroom over de voorzijde en zijkanten van het lichaam om de luchtweerstandscoefficiënt te verlagen Stof die voelt als een tweede huid met geavanceerde vochtregulering, uitzonderlijke vormvastheid, verbeterde pasvorm en lichtgewicht comfort Maximale aerodynamische efficiëntie voor als je aanvallende rijhoudingen aanneemt Doordat het één geheel is, heb je meer comfort en minder luchtweerstand Minder naden, meer comfort, sneller Onmisbare uitrusting voor de weg, triatlon en cyclocross De weefstructuur met variabele dichtheid in het hele skinsuit zorgt voor optimale temperatuurregeling en draagt zelfs ton-sur-ton de logo-afbeelding in één moeilijk te maken, makkelijk te dragen, snelste van het snelste stuk technische uitrusting Uiterst slijtvaste stof zorgt dat hij langdurig uitstekend zit Bij de binnenkant van de dijbenen geweven met een hoge draaddichtheid zodat er minder het wrijvingsverlies ontstaat tussen het kledingstuk en het zadel Geïntegreerd, gebreid gripmateriaal op de benen blijft prettig op zijn plek Body: 75% polyester, 25% elastaan Onderdelen: 65% polyamide, 33% elastaan, 2% polyester Maten: XS - XXL Kleur: ZWART
€399,00

Bracket Shimano BB71-41 Press-Fit (MTB)

Shimano press-fit bracket voor MTB. Diameter 41mm, breedte crank 89,5mm tot 92mm.
€18,95

Bracket Shimano BB71-41 Press-Fit (Race)

Shimano press-fit bracket voor MTB. Diameter 41mm, breedte crank 86,5mm.
€23,95

Bracket Shimano Dura Ace BB9000 BSA

Outboard bracketlagers met Belgische draad. Dura-Ace kwaliteit. Model 2013.
€33,95

Bracket Shimano RS500 Tiagra BSA

Bracket Set RS500 BSA BB-RS500. Tiagra
€12,95
Sorteren op
Toon producten per pagina