U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x

SIMSON

Sorteren op
Toon producten per pagina

SIMSON DRAGERVERBREDER

Simson dragerverbreder. Een stevige bagagedrager verbreder voor het vervoeren van goederen achterop de fiets. Schooltassen kunnen op eenvoudige wijze en veilige manier mee naar school worden genomen. Inclusief spin voor het bevestigen van een tas of goederen.
€15,95

SIMSON SPINBINDER 60cm

Simson spinbinder zwart/blauw. Deze spinbinder met geplastificeerde haken is de oplossing om spullen stevig en eenvoudig vast te zetten op de bagagedrager. Makkelijk verstelbaar of op te splitsen in twee losse binders door het kunststof tussenstuk te verwijderen. De stevige spin heeft een lengte van 60 centimeter en de 4 armen maken de binder bruikbaar voor vele doeleinden.
€6,95

SIMSON SPINBINDER 60cm

Simson spinbinder zwart/groen. Deze spinbinder met geplastificeerde haken is de oplossing om spullen stevig en eenvoudig vast te zetten op de bagagedrager. Makkelijk verstelbaar of op te splitsen in twee losse binders door het kunststof tussenstuk te verwijderen. De stevige spin heeft een lengte van 60 centimeter en de 4 armen maken de binder bruikbaar voor vele doeleinden.
€6,95

SIMSON STAND VERSTELBAAR BREED

Simson standaard verstelbaar. Een in lengte verstelbare standaard met een normale brede plaat bevestiging (30mm) en inclusief bovenplaat voor makkelijke montage.
€9,95

SIMSON STAND VERSTELBAAR BREED

Simson verstelbare kinderstandaard zwart. Een in lengte verstelbaar zijstandaard met een normale brede plaat bevestiging (30mm). Geschikt voor kinderfietsen met een wielmaat van 16 inch tot en met 26 inch.
€9,50

SIMSON STAND VERSTELBAAR KING ZWART

Simson standaard King zwart. Een in lengte verstelbaar URSUS zijstandaard van hoge kwaliteit met een normale brede plaat bevestiging (30mm). Zeer geschikt voor stadsfietsen en hybride fietsen.
€15,50
Sorteren op
Toon producten per pagina