U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x

SKS

Een Duits bedrijf dat opgericht werd net na WO I, in 1921. Toen ze 10 jaar bezig waren met produceren besloten voor het eerst een metalen pomp te maken. Het bleek een schot in de roos. Net zoals de productie van de plastic voetpomp twintig jaar later een schot in de roos was. Toen merkten ze heel duidelijk: binnen de wielerwereld kan er nog veel uitgebreid worden. Dus starten ze de productie van fietsaccessoires op.

Wij bij Fashion for Cycling verkopen voornamelijk de voetpompen en de spatborden.

Sorteren op
Toon producten per pagina

SKS RACEBLADE PRO XL ZWART

Deze Clip-On spatborden set voor racefietsen en cyclo crossers past op racebanden van 25 mm tot 32 breedte. De eenvoudige Quick-release bevestigingspunten passen ook op de Aero vorken en ook bij schijfremmen. De spatborden hebben een optimale pasvorm door de verstelbare spatbord stangen. De superlichte, extra lange spoiler zorgt voor extra spat bescherming. Een plakfolie voor bescherming tegen krassen zit ook in de verpakking. * Compatibel met schijfremmen: let op het verloop van de remkabels.
€32,95

SKS RACEBLADE XL ZILVER

De werelds beste quick-release spatborden voor racefietsen: Geschikt voor banden 700x25-32 Extreem lichtgewicht en aerodynamisch Optimale vuilbescherming Gereedschapsvrije montage, binnen enkele seconden
€32,95

SKS RACEBLADE ZWART CARBON

Deze Clip-On spatborden set voor racefietsen en cyclo crossers past op racebanden tot max 25 mm breedte. De eenvoudige Quick-release bevestigings punten passen ook op de Aero vorken en ook bij schijfremmen. De spatborden hebben een optimale pasvorm door de verstelbare spatbord stangen. De superlichte, extra lange spoiler zorgt voor extra spat bescherming. Een plakfolie voor bescherming tegen krassen zit ook in de verpakking. * Compatibel met schijfremmen: let op het verloop van de remkabels.
€32,95

SKS SHOCKBOARD VEREND 26"

Ultra-lichtgewicht opsteekspatbord: – geschikt voor alle gangbare verende vorken – erg licht en bijna onbreekbaar – quick-release adapter – adapter voor Cannondale Headshok© en rigid vorken verkrijgbaar Inclusief een vijfdelige konus adapter van 15 – 35 mm.
€11,95

SKS VOETPOMP 2191 STAAL KLEP+KETTING

Wedergeboorte van een legende! De RENNKOMPRESSOR is al 50 jaar de meest geliefde pomp binnen de internationale wielersport. Deze pomp mag met recht de stamvader van alle vloerpompen worden genoemd. De RENNKOMPRESSOR is naar keuze leverbaar met de klassieke messing ventielkop voor racefietsventielen (presta/sclaverand) of de hevelkopnippel voor autoventielen (Schrader) Maar ook met de op alle ventielen passende EVA of Multi Valve kop.
€46,95

SKS VOETPOMP 2191 STAAL MULTIVALVE

Rennkompressor De klassieke, in de wielersport wereldbefaamde voetpomp. De meest verkochte pomp in de wielersport! Met multi-valve ventielaansluiting Onverwoestbare constructie door gebruik van stalen cilinder en gietijzeren voetstuk Manometer met rubberen bescherming Extra lange hogedrukslang Maximale druk: 16 bar A ANBIEDING GELDIG ZOLANG DE VOORRAAD STREKT.
€46,95
Sorteren op
Toon producten per pagina