U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x

Sportsbalm

Sportsbalm wordt ontwikkeld door Harmeling Sports. Ze delen hun gamma sportverzorging op in 4 stukken: de rode Performance Warming Series (spierverzorging in natte en koude omstandigheden), de gele Performance Series (spierverzorging in milde en warme omstandigheden), de groene Recovery Series (spierherstel) en de blauwe Protection Series (huidbescherming en huidverzorging).

Sorteren op
Toon producten per pagina

BALM ANTI-FRICTION BALM NR1

De chamois-balm is speciaal ontwikkeld om schuurproblemen te voorkomen en heeft daarnaast een antibacteriele werking.
€8,95

BALM ANTI-FRICTION CREME NR2

Deze beschermende creme bevat actieve en krachtige ontsmettende bestanddelen. Hij beschermt de huid tegen irritaties en bacteriën. Kan ook gebruikt worden op andere lichaamsdelen om te beschermen tegen wrijving.
€8,95

BALM BRONZING MUSCLE OIL

Deze olie zorgt voor een goede doorbloeding en geeft een bruine tint aan de huid.
€9,50

BALM COOLING SOS GEL RELAX

Cooling SOS gel Helpt bij herstel, ontspant en verkwikt Cooling SOS Gel is een intensief verkoelende en verzachtende massagegel. De gel bevordert de bloedcirculatie en ontspant de spieren. Cooling SOS Gel is ideaal voor de doelgerichte verzorging van vermoeide benen en voeten. Waarom Cooling SOS gel? Sterk verkoelend Bij vermoeide zware benen en voeten Gunstige invloed op de bloedsomloop Helpt bij herstel na een sportblessure Spieren en pezen Huidverzorgende, niet vette gel
€13,95

BALM HEATING SOS GEL 200ML

Heating SOS gel is een langdurig intensief verwarmende balsem, speciaal voor zwaarbelaste spieren en pezen. De balsem ontspant de spieren en pezen en heeft een gunstige invloed op de doorbloeding. Heating SOS gel kan aangebracht worden op specifieke probleemzones.
€13,95

BALM HOT-BALM 150ML

Hot-balm is een spiervermarmer voor extra koude omstandigheden. Ideaal voor wintergebruik.
€9,50
Sorteren op
Toon producten per pagina