U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x

SwissStop

SwissStop is een onderdeeltje van Rex Articoli Tecnici SA. Sinds 1935 specialiseren zij zich in technische onderdelen van rubber, thermoplastics en verschillende elastische materialen.

Het Zwitsers bedrijfje evolueerde mee met de markt. Van remmen voor aluminium velgen, naar carbon remmen en ondertussen disc remblokken (rem pads). Voor alu remmen hebben ze nog steeds 3 types: de Original Blacks voor dagelijks gebruik, de GHP II voor extra remkracht in elk weer en de BXP voor extra remkracht zelfs in regenweer.

Voor carbon remmen bestaan de gekende gele remblokken: de Yellow Kings. De Black Prince, zwarte variant zorgt voor een nóg betere remkracht zelfs in regenweer. SwissStop heeft ook rem pads voor schijfremmen voor bijna elk bestaan merk in zowel de organische versie als de gesinterde.

De productkennis van SwissStop wordt ook door andere bedrijven gebruikt. Zo zijn de Exalith remblokken van Mavic ontwikkeld door SwissStop.

Bij Fashion for Cycling verkopen we alle SwissStop producten, incluis de Brake Silencer en de Exalith remblokjes.

Sorteren op
Toon producten per pagina

SWISSSTOP DISC BRAKE SILENCER 50ML

Voorkomt piepende remmen zonder in te boeten aan performantie. Warmte wordt simultaan afgevoerd. Zorgt voor een meer gelijkmatige slijtage Voorkomt trillingen Langdurige bescherming van de remmen Temperatuurbestendig
€18,95

SWISSSTOP FLASH GEEL SHIMANO

Remblokken voor carbonvelgen.
€31,95

SWISSSTOP FLASH PRO BLACK PRINCE CARBON

Met compound voor carbon remranden.
€30,95

SWISSSTOP FLASH PRO ORIGINAL BLACK ALU

SwissStop biedt een hoogwaardige kwaliteit!
€18,95

SWISSSTOP RACE 2000 GEEL CAMPA

Remblokken voor carbon velgen CAMPAGNOLO.
€37,95

SWISSSTOP RACE 2000 GROEN CAMPA

Remblokken voor alu velgen CAMPAGNOLO.
€22,95
Sorteren op
Toon producten per pagina