U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x
Sorteren op
Toon producten per pagina

MORGAN BLUE BIKE CLEANING HANDSCHOEN

Nieuw bij Morgan Blue: de Bike Cleaning handschoen. Superhandig om je fiets snel en perfect te poetsen. Met deze cleaning handschoen kom je op de moeilijk bereikbare plaatsen. Adviseer Morgan Blue Bikewash voor een optimaal resultaat.
€5,95

MORGAN BLUE ONDERHOUDSKIT GROOT

Allereerst wijzigt de onderhoudskit, die u kent in de vorm van een lange tube, van vorm. Voortaan bieden we deze kit aan in een emmer. Niet enkel de presentatie oogt hierdoor heel wat mooier, de emmer biedt ook praktisch een extra voordeel, daar deze gebruikt kan worden bij het reinigen van de fiets. Naast de verpakking is ook de inhoud gewijzigd. Deze producten steken allemaal in de onderhoudsemmer: - Bike Wash 1000ml - Kettingreiniger 1000ml - Race Oil 125ml - CD Fietsonderhoud (zeer leerrijk voor iedereen) - Kettingrol - Spons - Doek - Quick & Clean Borstel - Wielborstel - Cassetteborstel - Kettingborstel
€54,95

MORGAN BLUE TRAVELKIT

Morgan Blue speelt in op de trend van de fietsvakanties en brengt een Travel Kit. De kit is speciaal ontworpen voor mensen die een weekje gaan fietsen en bevat kettingolie en verzorgingsproducten in sample-verpakkingen: 2 x Race Oil 5 x Soft Broekzalf 5 x Muscle Relax 2 x Cleaning Tissue Handig verpakt in een hersluitbaar plastic zakje (blisterverpakking). De totale inhoud is flightsafe (kan dus ook in handbagage mee).
€9,95
Sorteren op
Toon producten per pagina