U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x
Sorteren op
Toon producten per pagina

Morgan Blue Bike Wash 1L

OMSCHRIJVING Actieve zeep speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de fiets. Doet glanzen en beschermt. TOEPASSING Vooraf 10% van de Bike Wash fles verdunnen in een emmer met 10 liter water. EIGENSCHAPPEN & VOORDELEN * Reinigt autonoom en zonder sporen na te laten. * Tast aluminium, plastics en rubbers niet aan. * Irriteert de huid niet. * Bevat beschermende wax-componenten. * Bevat geen zuur. VERPAKKING Bike-Wash is verkrijgbaar in PET-flessen van 1000cc.
€8,95

Morgan Blue Brake Cleaner

OMSCHRIJVING Speciaal ontwikkeld voor het reinigen van lagers en schijfremmen VERPAKKING Morgan Blue Brake Cleaner aerosol is verkrijgbaar in spuitbussen van 400cc. CFK vrij!
€9,50

Morgan Blue Carbon Cleaner Matt Frame

OMSCHRIJVING Krachtige actieve reiniger voor het reinigen van matte frames en onderdelen. TOEPASSING Schudden voor gebruik. De Carbon Cleaner op het frame aanbrengen. Met een vod het vuil bewerken. EIGENSCHAPPEN & VOORDELEN * De actieve componenten zorgen voor een snelle en grondige reiniging. * Tast rubbers en elastomeren niet aan.
€9,95

Morgan Blue Competition Campa Vet

OMSCHRIJVING Competition campa Vet is een complex smeervet versterkt met polymeren en een uitgekozen additievenpakket waardoor een extreem groot glijvermogen bekomen wordt, ijseffect. De wielen draaien daardoor zonder weerstand. Toevoeging van speciale anticorrosie bestanddelen voorkomen roestvorming. TOEPASSING Competition campa Vet werd speciaal ontworpen voor het smeren van draaiende onderdelen zoals wielnaven en trapstel (open cassette systeem). Tevens voor smering van lagers werkend bij lage omtrek-snelheden, hevige schokken, zware mechanische belastingen. Ook geschikt voor kabels. EIGENSCHAPPEN & VOORDELEN * Zeer goede mechanische stabiliteit. * Goede extreme druk en antislijtage eigenschappen * Goed bruikbaar in wielnaven dankzij zijn zeer goede verpompbaarheid. * Uitmuntende adherentie op metalen oppervlakken. * Heel goed bestand tegen zware belasting en goede mechanische stabiliteit. * Goede bescherming tegen corrosie. * Zeer goede oxydatiestabiliteit en weerstand tegen slijtage.
€9,95

Morgan Blue Electric Contact Spray

Morgan Blue Electric Contact Spray reinigt en beschermt het relais, stekker en overige stroomgevoelige verbindingen tegen vocht en roestvorming. * Licht smerende eigenschappen * Beschermt tegen corrosie en oxidatie * Beschermt alle in-en uitwendige stekkerverbindingen van E-bikes en sportbikes met electrisch gestuurde versnellingsapparaten * Ook geschikt voor contacten van alle soorten tweewielerverlichting
€9,95

Morgan Blue Kettingreiniger 1L

OMSCHRIJVING Krachtige actieve reiniger en ontvetter voor het reinigen van ketting en versnellingsapparaat. Deze Kettingreiniger wordt in verscheidene professionele wielerploegen gebruikt. TOEPASSING De Kettingreiniger op de ketting, het kroonwiel en het versnellingsapparaat aanbrengen. 5 minuten laten inwerken. Afspoelen met (warm) zeepwater. Afdrogen met droge doek. Daarna de ketting smeren. Waarschuwing: de Kettingreiniger niet op de lagers spuiten, niet toepassen in een hevige zon. EIGENSCHAPPEN & VOORDELEN * Regelmatige toepassing voorkomt het vervuilen van ketting en versnellingsapparaat met een soepelere loop en een langere levensduur tot gevolg. * De ketting knarst niet, ook bij intensief gebruik. (Steeds de ketting smeren na elke reinigingsbeurt.) * De actieve componenten zorgen voor een snelle en grondige reiniging. * Tast rubbers en elastomeren niet aan. * Ketting roest niet na gebruik.
€10,95
Sorteren op
Toon producten per pagina