U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x
Sorteren op
Toon producten per pagina

MASS MORGAN BROEKZALF LADY SOFT

Bij Morgan Blue hebben we ook aandacht voor de fietsende dames. Onze Soft Broekzalf brengen we nu ook in een Ladies edition. Broekzalf Ladies is een zachte crème speciaal ontworpen voor dames op basis van amandelolie. De crème hydrateert en beschermt de huid rond het zitvlak en de genitaliën. Breng de crème aan op de huid en/of op het zeemvel voor het fietsen als bescherming en na de sportinspanning als verzorging. Broekzalf Ladies bevat amandelolie en natuurlijke vitamine E. Inhoud 200ml.
€11,95

MASS MORGAN BROEKZALF SOFT

Soft Broekzalf 200cc Soft Broekzalf is een zachte verzorgende en beschermende crème met toevoeging van natuurlijke vitaminen E + F en kruidenextracten. Voorkomt zadelpijn en doorzitten. Met toevoeging van Sint-Janskruid, rozemarijn, olijfolie en zonnebloem. Buiten bereik van kinderen bewaren.
€9,95

MASS MORGAN BROEKZALF SOLID

Solid broekzalf is een voedende, verzorgende en beschermende zalf op basis van hertevet, natuurlijke vitaminen E + F en kruidenextracten. Voorkomt zadelpijn en doorzitten. Met toevoeging van Sint-Janskruid, olijfolie en zonnebloem. Buiten bereik van kinderen bewaren.
€10,95

MASS MORGAN COMPETION 1

Matig verwarmende olie. De competition 1 werkt snel na zachtjes inwrijven in de huid (geen massage) en verzekert een doeltreffende bescherming en een zeer goede doorbloeding van de spieren.
€9,95

MASS MORGAN COMPETION 2

De morgan blue competition 2 is een sterk verwarmende olie.Werkt met natuurlijke verwarmers, benen worden niet rood.
€10,95

MASS MORGAN FEET COOLING IJSGEL

Morgan blue ijsgel voorkomt verhitte voeten tijdens wedstrijd en training. Goed insmeren van de voeten voor aanvang van de sportinspanning. Houdt de voeten verschillende uren koel.
€8,95
Sorteren op
Toon producten per pagina