U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x
Sorteren op
Toon producten per pagina

MUC OFF BESCHERMSPRAY KLEDING 400ML

Fabric protect spray, voor het water en vuil afstotend maken van kleding, schoenen, tassen etc.
€12,95

MUC OFF BESCHERMSPRAY MO-94

De Muc-Off Bike Protect spray zorgt voor bescherming voor je fiets. Het middel creëert een filmlaagje dat vuilaanhechting tegengaat en tevens bescherming biedt en roestvorming voorkomt. Het is veilig te gebruiken op het frame en metalen, rubberen, kunststof en carbon onderdelen en zeer eenvoudig aan te brengen. De spray werkt tegens vocht afdrijvend. Dankzij de beschermende werking wordt toekomstig onderhoud beperkt en wrijving en slijtage voorkomen.
€6,95

MUC OFF BORSTEL BAND EN VELG

Borstel voor het kuisen van buitenband en velg.
€9,95

MUC OFF BORSTEL DETAIL

Ideaal om hardnekkig vuil van kettingwielen, naven en andere moeilijk bereikbare plaatsen te verwijderen. Met een stevig handvat, duurzaam nylon borstelhaar en rubberen randen voor maximale bescherming.
€8,50

MUC OFF BORSTEL KETTING TANDWIELEN

Voor het reinigen van onderdelen zoals cassette, ketting, tandwielen.
€9,95

MUC OFF BORSTEL KLAUW

Met 3 borstelkoppen met sterke nylon borstelharen en een geïntegreerde krabber om modder te verwijderen. Ideaal voor kettingen, cassettes en kettingwielen.
€8,50

MUC OFF BORSTEL VELGEN/SPAKEN

Ideaal voor het bereiken van moeilijke plaatsen zoals spaken, schijfremmen, crankstel, pedalen. De dubbele borstelkoppen kunnen makkelijk veranderd worden.
€7,50

MUC OFF BORSTEL WIELEN

Speciaal ontworpen om gemakkelijk velgen en spaken schoon te maken. Met een stevig handvat, duurzame nylon borstelharen en rubberen stootvlakken voor maximale bescherming van gevoelige plaatsen.
€8,50

MUC OFF BORSTEL ZACHT

Dankzij het speciale ontwerp geschikt voor zowel het fietsframe als fijne onderdelen. Met stevig handvat, grote borstelkop om grote oppervlaktes snel schoon te maken en rubberen randen voor maximale bescherming.
€12,95

MUC OFF BORSTELSET VAN 3

De 3 populairste Muc off borstels in een handige verpakking: Fijne borstel, Zachte wasborstel en Klauwborstel.
€21,95

MUC OFF BORSTELSET VAN 5

Alle vijf Muc-Off borstels in een handige set.
€29,95

MUC OFF C3 KERAMISCH DRY LUBE 120ML

Muc-Off C3 Lube is een lang houdend smeermiddel op basis van Nano technologie voor kettingen en onderdelen. Het is speciaal ontwikkeld voor langdurige droge of stoffige omstandigheden. Onze moderne, natuurlijke formule dringt diep in de kettingschakels door en zorgt voor langdurige smering en bescherming. Door extra toevoegingen wordt elk deel van de link gecoat met een keramische laag voor een soepele versnelling en ultra efficiënte drivetrain.
€19,95
Sorteren op
Toon producten per pagina