U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters
Sorteren op
Toon producten per pagina

NEAPHARMA PRO-BOOST GEL FRESH COLA+CAFFE

Pro-Boost Gel Unieke aan de Pro-Boost Gel: Snelle energie Unieke mix van 3 soorten koolhydraten Hoge dosis cafeïne = 60mg Frisse smaak Plakt niet Gemakkelijk verteerbaar Easy opening De Pro-Boost Gel van Neapharma is een professionele energie gel met een frisse cola smaak! De gel bestaat uit een mix van 3 soorten koolhydraten, goed voor een multi-stage opname van jouw koolhydraten. Het bevat een hoge dosis cafeïne, wat de alertheid bevordert! In de gel zit ook Vit C, wat bijdraagt tot een normaal energie metabolisme. Daarnaast kan je in de gel ook nog enkele mineralen terug vinden zoals Magnesium, Kalium en ook Natrium. Deze zullen het mineraal verlies bij zweten terug helpen aanvullen. BESCHRIJVING De unieke koolhydraten-mix zorgt voor dat Pro-Boost Gel onmiddellijk energie geeft en bijzonder snel wordt opgenomen zonder de maag te belasten. Door zijn speciale viscositeit is de gel aangenaam in de mond en plakt hij niet. De speciale opening zorgt voor een gedoseerde toediening in de mond, zonder morsen! De gel bevat 60mg cafeïne, wat zeker en vast van pas kan komen tijdens jouw inspanning!
€2,40

NEAPHARMA PRO-ELITE RECOVERY 1500GR

Pro Elite Recovery Uniek aan Pro Elite Recovery • Unieke en professionele samenstelling • Hoog gedoseerde aminozuren en spierherstellende stoffen* • Mineralen en vitamines om je vochtbalans en herstel te bevorderen* • Neutrale pH en frisse smaak *Magnesium ondersteunt de normale spierfunctie • BESCHRIJVING De Pro Elite Recovery van NeapharmaTM is een professionele recuperatiedrank die best onmiddellijk na de inspanning wordt gebruikt. Het lichaam en de spiercellen zijn het eerste half uur na een inspanning het gevoeligste voor de opname van voedingsstoffen. De NeapharmaTM Pro Elite Recovery is aan te raden voor kracht- en duursporters alsook de recreatieve sporter! De NeapharmaTM Pro Elite Recovery shake is de ideale recuperatiedrank door de aanwezigheid van grote hoeveelheden voedingsstoffen in hun beste en snelst opneembare vorm zoals hoogwaardige eiwitten, koolhydraten, aminozuren, anti-oxidanten, vitamines en mineralen. De shake wordt gemakkelijk opgenomen door de neutrale pH en frisse sinaasappelsmaak. • GEBRUIKSAANWIJZINGEN 1 serving = Meng 3 maatscheppen (3x40g=120g) met 500ml water direct na de training of wedstrijd.
€58,95

NEAPHARMA PRO-ELITE RECOVERY 600GR

Pro Elite Recovery Uniek aan Pro Elite Recovery • Unieke en professionele samenstelling • Hoog gedoseerde aminozuren en spierherstellende stoffen* • Mineralen en vitamines om je vochtbalans en herstel te bevorderen* • Neutrale pH en frisse smaak *Magnesium ondersteunt de normale spierfunctie • BESCHRIJVING De Pro Elite Recovery van NeapharmaTM is een professionele recuperatiedrank die best onmiddellijk na de inspanning wordt gebruikt. Het lichaam en de spiercellen zijn het eerste half uur na een inspanning het gevoeligste voor de opname van voedingsstoffen. De NeapharmaTM Pro Elite Recovery is aan te raden voor kracht- en duursporters alsook de recreatieve sporter! De NeapharmaTM Pro Elite Recovery shake is de ideale recuperatiedrank door de aanwezigheid van grote hoeveelheden voedingsstoffen in hun beste en snelst opneembare vorm zoals hoogwaardige eiwitten, koolhydraten, aminozuren, anti-oxidanten, vitamines en mineralen. De shake wordt gemakkelijk opgenomen door de neutrale pH en frisse sinaasappelsmaak. • GEBRUIKSAANWIJZINGEN 1 serving = Meng 3 maatscheppen (3x40g=120g) met 500ml water direct na de training of wedstrijd. 600GR
€29,95

NEAPHARMA PRO-ENERGY BAR RED BERRY

Pro-Energy Bar Uniek aan de Pro-Energy Bar red berry – Laag in vet, hoog in koolhydraten – Zacht en plakt niet – Heerlijke rode vruchtensmaak De NeapharmaTM Pro-bar geeft jou de energie die je nodig hebt! Deze reep bevat veel koolhydraten en is laag in vet. Door de unieke samenstelling is de NeapharmaTM Pro-Bar zacht, lekker en kleeft ze niet in de mond. Bovendien is er een beetje witte rijstbloem bovenop de bar aangebracht om het plakken van de bar in de mond te voorkomen. Handig! • BESCHRIJVING De Pro-Energy Bar geeft jou onmiddellijk energie zodat jouw inspanningen optimaal kunnen verlopen. En dit zonder de maag te belasten of te veel vet aan te brengen!
€1,95

NEAPHARMA PRO-ENERGY GEL STRAWBERRY/CASS

Pro-Energy Gel (strawberry cassis) Unieke aan de Pro-Energy Gel: – Snelle energie – Unieke mix van 3 soorten koolhydraten – Frisse smaak – Plakt niet – Gemakkelijk verteerbaar – Easy opening De Pro-Carbo Gel van NeapharmaTM is een professionele energie gel met een frisse aardbei-cassis smaak! De gel bestaat uit een mix van 3 soorten koolhydraten, goed voor een multi-stage opname van jouw koolhydraten. Het bevat ook Vit C wat bijdraagt tot een normaal energie metabolisme. Daarnaast kan je in de gel ook nog enkele mineralen terug vinden zoals Magnesium, Kalium en ook Natrium. Deze helpen jouw verloren mineralen terug aan te vullen na het zweten. • BESCHRIJVING De unieke koolhydraten-mix zorgt voor dat Pro-Energy Gel onmiddellijk energie geeft en bijzonder snel wordt opgenomen zonder de maag te belasten. Door zijn speciale viscositeit is de gel aangenaam in de mond en plakt hij niet. De speciale opening zorgt voor een gedoseerde toediening in de mond, zonder morsen!
€2,20

NEAPHARMA PRO-ISOTONIC ORANGE 1500GR

Pro-Isotonic (orange) Uniek aan Pro Isotonic: • Perfecte osmolariteit • Neutrale pH • Plakt niet • Frisse sinaasappel smaak Met zijn frisse smaak is de Pro- Isotonic heel aangenaam om te drinken. Het drinken van de NeapharmaTM Isotonic zorgt voor een grotere dorstreflex, waardoor er veel meer gedronken wordt tijdens de inspanning dan normaal, ideaal om vocht en mineralen aan te vullen. Sporten betekent zweten en dus verlies van vocht en essentiële mineralen. De specifieke samenstelling van de NeapharmaTM isotonic zorgt voor een maximale opname van vocht en mineralen in het lichaam. Ideaal om voor, tijdens en na de inspanningen te drinken! NeapharmaTM koos voor een neutrale pH bij de isotonic. Dit zorgt ervoor dat de dorstlesser geen spijsverteringsproblemen veroorzaakt zoals maagpijn, buikkrampen en buikloop. De neutrale pH tast eveneens jouw tandglazuur niet aan. • BESCHRIJVING De Pro Isotonic van NeapharmaTM is een professionele isotone dorstlesser met een ideale osmolariteit! Een isotone drank heeft een osmolariteit van 280-320 mOsm/l. Deze drank kan voor, tijdens en na de inspanning gebruikt worden. Wanneer we gaan sporten, zal ons lichaam transpireren. Het lichaam doet dit om onze lichaamstemperatuur onder controle te houden. Door te transpireren kan er overmatig vochtverlies ontstaan, wat kan leiden tot een verminderd prestatievermogen. Om uitdroging te voorkomen, moet men voldoende drinken (hydrateren) tijdens het sporten. Je kiest dan best voor Pro-Isotonic van NeapharmaTM . Koolhydraat elektrolytoplossingen dragen immers bij tot de instandhouding van de uithoudingsprestaties tijdens langdurige uithoudingsinspanningen*. Bovendien bevat Pro-Isotonic een neutrale pH en een lekkere sinaasappel of tropical smaak waardoor de drank snel en gemakkelijk wordt opgenomen. De NeapharmaTM Pro- Isotonic bevat maar liefst 4 verschillende soorten koolhydraten om extra energie te leveren en 4 verschillende soorten mineralen om spieren te ondersteunen en versterken! Gebruiksaanwijzing: 1 serving 35g = Meng 2 maatscheppen (2x17,5g=35g) met 500ml water. Gebruik 1 tot 2 servings per uur voor / tijdens / na de inspanning. Verpakking 1,5 kg / 43 doseringen Orange WanneeR Voor / Tijdens / Na
€29,95
Sorteren op
Toon producten per pagina