U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x
Sorteren op
Toon producten per pagina

PEDRO'S BIKE LUST 500ML

Pedro's Bike Lust polish gebruikt een nieuwe silicone formule om elke fiets er als nieuw te laten uitzien en zorgt ervoor dat de volgende poetsbeurt sneller verloopt. Bike Lust is toepasbaar wanneer de fiets nog niet helemaal droog is en zorgt voor een mooie coating die beschermt tegen UV-schade, vuil en water. Bike Lust is een bio poetsmiddel dat ook kan gebruikt worden om lichte vuilresten te verwijderen. Bike Lust is ook toepasbaar tijdens het monteren van Tubeless banden. Het glijdend vermogen zorgt ervoor dat de band gemakkelijker in de velg past. Enkel toepasbaar op de binnenzijde van de velg. Niet gebruiken op de remrand.
€17,95

PEDRO'S CHAIN J 100ML

Pedro's ChainJ werd ontworpen om om als biologisch afbreekbare smeerolie een goede smering en levensduur te behouden op de ketting in natte omstandigheden.
€8,95

PEDRO'S GO! LUBRICANT 100ML

Pedro's Go! is een smeermiddel met lage viscositeit om een goede smering te bieden in droge omstandigheden.
€9,95

PEDRO'S GREEN FIZZ BIO BIKE CLEANER

Pedro's Green Fizz is een ongelooflijk kuisproduct om snel en gemakkelijk de vuilste fiets proper te maken. Goede verdeling moegelijk door handige spuitkop Biologisch afbreekbaar.
€9,95

PEDRO'S ICE WAX 2.0 LUBRICANT 100ML

Ice Wax 2.0 is een geavanceerd wax smeermiddel. Deze biologisch afbreekbare wax verwijdert het vuil op de ketting tijdens het smeren en laat een droge laag na die het vuil tegengaat.
€10,95

PEDRO'S PRO J 500ML

Pedro's Pro J is een biologisch afbreekbare kettingreiniger. GEBRUIK ProJ aanbrengen op de te reinigen onderdelen. 15 minuten laten inwerken Afspoelen
€13,95
Sorteren op
Toon producten per pagina