U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x
Sorteren op
Toon producten per pagina

MASS QM NR1 WARM EMBROCATION

1. WARM EMBROCATION (warming lotion) Licht verwarmende balsem om de spieren een betere doorbloeding en een soepel gevoel te geven, stelt de vermoeidheid uit. Te gebruiken in matig tot goed weer, met een laagje presports er bovenop. Is ontwikkeld op vraag van de profs van Omega Pharma - Lotto: tijdens wedstrijden in zeer warm weer, gebruikten ze geen hot embrocation, logisch, maar zo misten ze het 'goed spiergevoel' in de benen, vandaar de vraag naar een zachtere variant. In een Ronde van Frankrijk immers is het zeer belangrijk van direct 'goede benen' te hebben om de goede ontsnapping niet te missen!
€8,95

MASS QM NR10 ENERGIZING SHOWER GEL

10. ENERGIZING SHOWER GEL Qoleum Energizing Shower Gel geeft een verfrissende sensatie, nieuwe energie en een goed gevoel. Bevat zuivere essentiële oliën om haar en huid te wassen en te voeden.Maakt het gebruik van een voedende lotion achteraf overbodig !! Bestaat in twee versies: een zoete met essentiële olie van mandarijn en een frissere met essentiële olie van bergamot. Perfect voor gevoelige huid: geen allergische reacties!
€8,95

MASS QM NR11 RELAXING BATH OIL

Naast ons reeds uitgebreid assortiment massageproducten NU OOK QM PRODUCTEN IN ONS ASSRTIMENT! 11. RELAXING BATH OIL Qoleum Relaxing Bath Oil verzacht stijfheid en pijn tijdens het baden. Bevat 100% zuivere etherische olie van lavendel, roos, geranium en mandarijn om een sensationele ontspanning te verkrijgen bij spanning en stress!
€15,95

MASS QM NR12 ORIENTAL BATH OIL

12. BATH OIL ORIENTAL Qoleum Bath Oil Oriental verzacht stijfheid en pijn tijdens het baden. Bevat essentiële oliën van sandelhout en ylang-ylang, heerlijk geurend, om een effect van sensualiteit en ontspanning te bereiken. Giet 1 dop olie in een warm bad en geniet !
€15,95

MASS QM NR14 SHOOTING GEL ROLLER

14. SOOTHING GEL ROLLER Wordt gebruikt om last en pijn te verzachten van gewrichts-, spier- en peesklachten. Gemaakt van zuivere etherische olie van pepermunt, cajeput en kamfer in een pure aloë vera-basis. Uitermate geschikt om te gebruiken tegen spierkrampen of als herstel na een zware inspanning, voor het slapengaan bvb. Schitterend bij bloedstortingen en pijnen allerhande. Gebruik: inmasseren op de aangedane zones.
€8,95

MASS QM NR15 PRE SPORT COOLING OIL

15. COOLING PRE SPORTS OIL Aanbrengen voor de inspanning. Verkoelt en geeft energie aan de spieren, stimuleert de bloedvoorziening. Te gebruiken boven 24° Celsius.
€15,95
Sorteren op
Toon producten per pagina