U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x
Sorteren op
Toon producten per pagina

T1000 ANTARES ROLLENBANK

Op deze rollenbank kun je vrij fietsen en daarmee je coördinatie en techniek verfijnen. De zware, conische rollen zorgen er voor dat het haast onmogelijk is om van de rollenbank te rijden. Bij het fietsen zonder beugel wordt wel uiterste stuurconcentratie vereist. Dit versterkt je gevoel voor evenwicht. De Antares is net als de Galaxia inschuifbaar, meet in ingeschoven stand slechts 80 centimeter en is daardoor makkelijk te vervoeren. Er zijn renners die het los rijden lastig blijven vinden. Zij kiezen voor de Tacx Antares en maken gebruik van de beugel waarmee je de fiets, zonder voorwiel, fixeert en toch de kilometers maakt die je wilt maken. Snelheid en souplesse Rijden op 'de Tacx' is een vrij eenvoudige manier om baanritme op te doen en de spieren soepel te maken. Het maakt je bewegingen honderd procent natuurlijk. Je blijft trappen vanuit je heupen, zoals je dat ook op de weg of de baan doet. Een hoge trapfrequentie, die nodig is voor het juiste gevoel in de benen, is ook mogelijk. De Tacx Antares is de officiële warming-up trainer bij de Olympische Spelen van 2012.
€149,95

T1100 GALAXIA ROLLENBANK

De Galaxia en Antares zijn Tacx' bijdrage aan de populariteit van het baanwielrennen. Veel wereldtoppers gaan nergens heen zonder hun rollenbank. Tijdens de trainingen en warming-up gebruiken ze 'm voor het onderhouden van hun snelheid en souplesse, onmisbare wapens voor een baanrenner. De Tacx rollenbanken zijn geavanceerd vormgegeven. Dankzij de conische rollen fiets je stabieler. Je kunt je daardoor nog beter richten op je trainingsdoelen: het verbeteren van je conditie en pedaaltred en het op peil houden van je snelheid. Revolutionair schommelsysteem De revolutionaire Galaxia van Tacx beweegt mee met de renner. Die kan sprintjes maken, de benen strekken en op de pedalen staan zonder bang te zijn om te vallen. Hij is veel vrijer in zijn bewegingen, omdat tijdens het trainen op de Galaxia het natuurlijke fietsgevoel van de weg wordt benaderd. Door de kinetische energie die ontstaat bij het versnellen, gaat de trainer naar voren en bij het vertragen gaat de trainer weer naar achteren. Dit principe is zo uniek dat het is gepatenteerd door Tacx. Het 'schommelsysteem' van de Galaxia ziet er op het eerste gezicht een beetje wiebelig uit, maar heeft het tegenovergestelde effect: dankzij deze uitvinding van Tacx blijft de renner juist makkelijker op de rollenbank.
€194,95

T1685 HARTSLAGBAND GEWOON

Tacx hartslagband Sigma, T1685
€26,95

T1706 AXLES E-TRU 10MM REAR

Is nodig om jouw fiets met steekas te gebruiken in combinatie met een Tacx hometrainer. Voor fietsen met steekas Geschikt voor Tacx hometrainers Model: T1706: 135 x 10 mm (geschikt voor naven met 10 mm steekasbevestiging zoals DT Swiss Thru Bold systemen, enkele uitvoeringen van Shimano)
€22,95

T1707 AXLES E-TRU 12MM REAR

Is nodig om jouw fiets met steekas te gebruiken in combinatie met een Tacx hometrainer. Voor fietsen met steekas Geschikt voor Tacx hometrainers Model: T1706: 135 x 12 mm (geschikt voor naven met 10 mm steekasbevestiging zoals DT Swiss Thru Bold systemen, enkele uitvoeringen van Shimano)
€22,95

T1709 AXLES ADAPTER FOR X-12 AXLE

Thru-axle adapter for x12mm (rear wheel) with cylindrical support for fixing the MTB´s with Taxc trainers.
€22,95
Sorteren op
Toon producten per pagina