U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x
Sorteren op
Toon producten per pagina

TRIVIO FIETS STAND STAAL

Zet uw kostbare fiets netjes en ordelijk weg zonder dat hij ergens tegen aan leunt. De Trivio bike stand zorgt er voor dat u uw fiets plaatst zoals in een echte showroom. De bike stand is compact en gemakkelijk weg te bergen. Hij is voorzien van rubber beschermstukken zodat uw fiets onbeschadigd blijft. Bovendien ziet hij er ook nog mooi uit.
€19,95

TRIVIO FIETS STAND STAAL 29"

Fietsstandaard voor 29" MTB. Zet uw kostbare fiets netjes en ordelijk weg zonder dat hij ergens tegen aan leunt. De Trivio bike stand zorgt er voor dat u uw fiets plaatst zoals in een echte showroom. De bike stand is compact en gemakkelijk weg te bergen. Hij is voorzien van rubber beschermstukken zodat uw fiets onbeschadigd blijft. Bovendien ziet hij er ook nog mooi uit.
€22,95

TRIVIO FIETS STANDAARD GROOT

Op deze display standaard hangt u uw fiets eenvoudig op ooghoogte. Hierdoor kan u gemakkelijk kleine herstellingen of aanpassingen doorvoeren of uw fiets in een toonzaal omgeving presenteren of poetsen. De fiets wordt bevestigd tussen de haken die in hoogte verstelbaar zijn zodat elk model past. Hij is handig op te bergen in kleine ruimten dankzij zijn compact ontwerp en zeer eenvoudig te monteren. Verder is deze standaard ook voorzien van kunststof bescherming die beschadiging van het frame voorkomt.
€15,95

TRIVIO MUURHANGER

Staan uw fietsen vaak in de weg of nemen ze te veel plaats in? Met de Trivio muurhanger hangt u ze eenvoudig en snel tegen een muur. Op deze manier blijft het grondoppervlak vrij en wint u plaats. Hang uw fiets aan het voor- of achterwiel op. Met meerdere muurhangers rangschikt u uw fietsen praktische naast elkaar. Door ze afwisselend aan het voor- of achterwiel op te hangen wint u heel wat plaats in uw garage of berging.
€14,95

TRIVIO MUURHANGER OPKLAPBAAR

Een uitgebreide montagestandaard staat vaak in de weg en is al snel een serieuze investering. Deze opklapbare muurhaak is het perfecte alternatief. Installeer hem op een vrije muur. Klap hem vervolgens uit wanneer u uw fiets wil herstellen, bijregelen of schoonmaken. Klap hem naderhand weer in zodat hij geen overtollige ruimte in beslag neemt. Deze muurhaak is voorzien van foam zodat u geen lakschade ondervindt. Hij kan een fiets van maximum 20kg dragen.
€19,95

TRIVIO PLAFONDHAAK 6MM 2STUKS

Om uw fietsen op te hangen zodat ze weinig ruimte in beslag nemen, zijn de Trivio plafondhaken de perfecte oplossing. Schroef enkele haken in het plafond of onder een balk zodat u fietsen kunt ophangen aan het voor- en/of achterwiel. Bespaar zo plaats op de grond zodat u alle vrije ruimte nuttig kunt vullen. De haken zijn bekleed met kunststof coating die beschadiging aan uw wielen voorkomt.
€3,95
Sorteren op
Toon producten per pagina