U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x
Sorteren op
Toon producten per pagina

UP BCAA COMPLEX ENERGY-RECUPERATION

* BCAA drink zonder koolhydraten. * Bevat de meest spieropbouwende aminzuren. * BCAA's maken zo'n 30% van het eiwit in het spierweefsel. * Directe opnamen in de spieren. * Helpt bij vetverbranding. * Spierherstel en remt de spierafbraak af. * Maximale recuperatie. * Voorkomt proteïnenafbraak. * Bevat glutamine, dat van belang is voor de vorming van nieuwe spiereiwitten.
€33,95

UP BOOST UP 750GR orange

Uitstel van de vermoeidheid tijdens het sporten. Verbetert je mentale concentratie. Verhoogt het uithoudingsvermogen. Zorgt voor een betere vetverbranding. Stelt spiervermoeidheid uit. Krachtige melkzuurbuffer. Bevat Siberische ginseng en guarana. 750gr orangesmaak.
€19,95

UP CYTO ENERGY

Gaat vermoeidheid en celveroudering tegen. Stimuleert activiteit en verhoogt de stressweerstand. Heeft een opbouwende werking. Stimuleert het immuunsysteem. Versnelt herstel van kwetsuren en weefsel. Verhoogt de concentratie. Verhoogt de stikstofbalans. 160 caps.
€27,50

UP ENERGY + GLUTAMINE 1.5kg citroen

Energiedrank rijk aan complexe koolhydraten. Vergroot het uithoudingsvermogen. Energiedrank die onbeperkt kan gebruikt worden zonder de maag te belasten. De uitverkoren energiedrank voor alle sporters ongeacht de leeftijd. Geschikt voor zowel wedstrijden als trainingen. 1.5kg citroensmaak.
€19,95

UP ENERGY FINAL MET CAFEINE citroen

Brandstof met cafeïne voor een explosieve finale! Bevat snel opneembare koolhydraten. Uitermate geschikt voor de laatste loodjes tijdens een prestatie. Cafeïne stelt de vermoeidheid uit en zorgt voor een maximaal uithoudingsvermogen. 750gr citroensmaak.
€18,95

UP ENERGY GEL 40GR citroen

Energy gel in poedervorm met een neutrale PH-waarde. Vloeibare voeding op basis van koolhydraten. Licht verteerbaar. Voorziet een maximale opname van de koolhydraten. Voorkomt een inzinking ijdens de prestatie. 40gr citroensmaak.
€1,50
Sorteren op
Toon producten per pagina