U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x
Sorteren op
Toon producten per pagina

BICISUPPORT FOLDING CLAMP XL REPARATIEST

Aanpasbare en opvouwbare klem voor het fietsonderhoud. Stabiel en opvouwbare steun, praktisch in gebruik. Gemakkelijk om te dragen. 360° klem, goed voor elk type fiets. Met beschermende rubber om beschadiging aan het frame te voorkomen. Aanpasbaar in hoogte in 3 verschillende standen.
€169,95

BICISUPPORT MAXI PRO-TEAM REPARATIE

Geweldige stabiliteit en stevig. Een professionele werkstand!!! Vervaardigt uit staal om een optimale sterkte te garanderen. De Maxi Pro-Team is de erfecte keuze wanneer grootte en gewicht bepalend zijn. Ideaal voor de mecanicien die zich regelmatig verplaatst. 360° rotatie voor een optimaal bereik van de fiets. Geschikt voor achteras van 140mm met adapter BS-R20 (niet meegeleverd) Geschikt voor Thru Axle (voorwiel) 15mm of 20mm met meegeleverde adapters Vouwt gemakkelijk dicht, eenvoudig in transport en stockage
€189,95

BICISUPPORT PROFESSIONEL TEAM REPARATIE

Opvouwbare werkstand voor fietsonderhoud. Maximale stabiliteit. Graag gezien bij de beste profteams. 360° rotatie voor een optimaal comfort tijdens het werken aan de fiets. In hoogte verstelbaar. Ideaal om te dragen.
€139,95

ELITE WERKSTAND RACE

Extreem licht, gemaakt uit Aluminium Alle componenten zijn roestvrij Is snel en gemakkelijk op te bergen
€149,95

ELITE WERKSTAND TEAM

Gereedschap voor fietsonderhoud. 360° draaibaar en in hoogte verstelbaar zodat alle werkzaamheden makkelijker kunnen uitgevoerd worden. Stabiel, inklapbaar en neemt weinig ruimte inbeslag.
€99,95

PARKTOOL PCS9 MONTAGESTAND OPVOUWBAAR

PCS-9 reparatiestandaard voor de thuissleutelaar •De PCS-9 biedt Park Tool-kwaliteit in een instapmodel werkstandaard voor de thuissleutelaar •In hoogte verstelbaar van 99 cm tot 145 cm.
€159,95

PRO WERKSTAND

€189,95

T3075 CYCLE MOTION STAND

Ideale montagestandaard voor de zwaardere werkzaamheden. Uitgevoerd met verplaatsbaar montageblad. De fiets wordt gefixeerd aan de voor- of achtervork en staat stevig op een kunststof bracketsteun. De vorkhouders zijn zowel in hoogte als in lengte verschuifbaar. Geschikt voor racefietsen en mountainbikes met een wieldiameter van 24 t/m 28 inch.
€94,95

T3325 SPIDER PROF

Professionele, geheel roteerbare en in hoogte verstelbare Tacx Spider Prof montagestandaard. De fietsklemmen zijn voorzien van zacht rubberen inlages waardoor lakbeschadigingen worden voorkomen. Door gebruik van aluminium onderdelen is deze zeer licht van gewicht. De montage standaard is voor vrijwel alle framebuisdiameters.
€169,95

T3350 SPIDER TEAM

Specificaties Aluminium frame, licht in gewicht 3-kantige profielen; minder hechting van vuil Geanodiseerde buizen; bestand tegen schoonmaakmiddelen Brede rubber voeten; staan stevig op de grond Inschuifbaar en inklapbaar, formaat 120x23x18 cm Gewicht 4,25 kg Maximale belasting 15 kg Werkhoogte 100 cm (bracket) ?
€124,95

TRIVIO WANDSUPPORT JUNIOR

Met deze support hangt u uw fiets handig langs een wand of muur. Verspil hierdoor minder plaats. De steun is eenvoudig te verankeren aan een muur. Hang uw fiets op om hem schoon te maken, te herstellen of bij te regelen. U kan deze support ook gebruiken om uw fiets op hoogte op te bergen.
€39,95

TRIVIO WERKSTAND EXPERT

Met deze professionele fietsreparatiestandaard wordt het schoonmaken, repareren en afstellen van je fiets een eenvoudige klus. Het klemmechanisme fixeert op de zadelpen of het frame. Pas op bij carbon frames dat de druk op het carbon niet te groot wordt. Dit kan schade aan uw frame of componenten veroorzaken. De standaard is in hoogte verstelbaar en volledig inklapbaar. Hij beschikt over een handig bakje om spullen in te leggen en is voorzien op een maximale belasting van 20kg. De standaard weegt 6kg en meet opgevouwen slechts 26x10x81cm. Hij kan dus handig opgeborgen worden.
€99,95
Sorteren op
Toon producten per pagina