U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
x
Zoek
Filters

Filteren op:

x
Sorteren op
Toon producten per pagina

WIELEN ZIPP 30 COURSE ALM

Aerodynamisch, sterk, licht en razend snel. De Zipp 30 Course is voorzien van een brede en duurzame velg. De aerodynamische velg is erg comfortabel maar stuurt vooral erg makkelijk door de bochten. Deze eigenschappen maken de wielen niet alleen geschikt voor wielrennen maar kunnen ook prima een cyclocross avontuur aan. De 30 Course wielen zijn tubeless-ready. Daardoor kan je een lagere bandenspanning rijden zonder het risico op lekke banden. De naven zijn dezelfde die gebruikt worden bij de Zipp 202 Firecrest en Tubular. De 77 en 177 naven zijn goedkoper, lichter van gewicht en hebben een hogere torsie- en lateralestijfheid. Standaard meegeleverd • Zipp 30 Course • Snelspanners • 2 tubeless ventielen • Velglinten • 1.85 mm spacer (10 speed Shimano) Is tubeless te gebruiken. Met tubeless banden rijden verminderd de kans op lekke banden. Door de brede velg kunnen brede banden gemonteerd worden. Deze zorgen voor meer grip en comfort. Verkrijgbaar voor Shimano (M10) en Campagnolo (E10)
€819,95

WIELEN ZIPP 30 COURSE ALM DISC

De Zipp 30 Disc is een lichte aluminium wielset maar zit vol met nieuwe innovaties. De 30 Disc is voorzien van een brede en duurzame velg. De aerodynamische velg is erg comfortabel maar stuurt vooral erg makkelijk door de bochten. Deze eigenschappen maken deze wielen niet alleen geschikt voor wielrennen maar kunnen ook prima een cyclocross avontuur aan. De velg is speciaal ontwikkeld voor schijfremmen. Er is geen remrand te zien op de velg. Is tubeless te gebruiken. Met tubeless banden rijden verminderd de kans op lekke banden. Door de brede velg kunnen brede banden gemonteerd worden. Deze zorgen voor meer grip en comfort. Bevat dezelfde naaf als de duurdere Zipp Firecrest serie. Verkrijgbaar voor Shimano (M10) en Campagnolo (E10)
€799,95

WIELEN ZIPP 30 COURSE ALM TUBE

Aerodynamisch, sterk, licht en razend snel. De Zipp 30 Course is voorzien van een brede en duurzame velg. De aerodynamische velg is erg comfortabel maar stuurt vooral erg makkelijk door de bochten. Deze eigenschappen maken de wielen niet alleen geschikt voor wielrennen maar kunnen ook prima een cyclocross avontuur aan. De naven zijn dezelfde die gebruikt worden bij de Zipp 202 Firecrest en Tubular. De 77 en 177 naven zijn goedkoper, lichter van gewicht en hebben een hogere torsie- en lateralestijfheid. Standaard meegeleverd • Zipp 30 Course • Snelspanners • Velglinten • 1.85 mm spacer (10 speed Shimano) Geschikt voor Tuben Gewicht: 1490gr Verkrijgbaar voor Shimano (M10) en Campagnolo (E10)
€749,95

WIELEN ZIPP 303 FIRE CB TL DISC ZWART

De Zipp 303 wielset: De klassieker wielset voor topprestaties. De combinatie van een 45mm hoge velg, een gewicht van 1647 gram en de hoge stijfheid maken deze wielset tot een van de meest allrounde wielsets. Daarbij komt dat deze 2016 versie nieuwe naven heeft. De nieuwe 77/177 naven hebben een aangepaste flens geometrie en spaakbevestiging. Dit zorgt voor een nog hogere torsie- en laterale stijfheid. • Zipp 303 Carbon Firecrest wielset • Velglint • Snelspanners • 6-Gaats Schijfbevestiging Verkrijgbaar voor Shimano (M10) en Campagnolo (E10)
€1989,95
Sorteren op
Toon producten per pagina