Sport supplementen

Er zijn 71 producten

Of je volgende fietsdoel nu het winnen van een WorldTour-koers is of het uitrijden van een fietstocht van 30 kilometer, een gebalanceerd sportdieet is het begin van alles. De juiste voeding geeft je namelijk noodzakelijke stoffen om je lichaam in balans te houden, je energievoorraad aan te vullen én je weerstand op een hoog niveau te brengen. Ma...

Of je volgende fietsdoel nu het winnen van een WorldTour-koers is of het uitrijden van een fietstocht van 30 kilometer, een gebalanceerd sportdieet is het begin van alles. De juiste voeding geeft je namelijk noodzakelijke stoffen om je lichaam in balans te houden, je energievoorraad aan te vullen én je weerstand op een hoog niveau te brengen. Maar soms schiet zelfs een sportdieet tekort of kan je bepaalde voedingsstoffen niet goed opnemen. Sport supplementen bieden dan de oplossing. Dit zijn voedingssupplementen specifiek gericht op sporters. Bestel jouw sport supplementen nu online via de Fashion For Cycling-webshop of kom even langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

Sport supplementen kopen?

Sporters vragen veel van hun lichaam, ongeacht of je nu op topsportniveau of op amateurniveau acteert. Iedereen die regelmatig intensieve trainingen en/of wedstrijden afwerkt heeft een hogere nood aan vitaminen en mineralen dan iemand die dit niet doet. Een tekort kan nefast zijn voor je prestaties en het kan je immuunsysteem aantasten met ziekte tot gevolg. Bovendien duurt het bij tekorten in je lichaam veel langer voordat je hersteld bent van een zware inspanning.

 

Door als aanvulling op je uitgebalanceerd dieet sport supplementen in te nemen kan je er eenvoudig voor zorgen dat je lichaam alle voedingsstoffen in een voldoende hoeveelheid binnenkrijgt om jouw fietsniveau op te krikken. Sport supplementen komen in de vorm van tabletten, poeders, druppels of substanties waardoor je snel en effectief de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. We geven je een beknopt overzicht van belangrijke stoffen in sport supplementen.

  • Elektrolyten: Elektrolyten zijn essentiële mineralen die helpen bij de spierwerking, de vochtbalans reguleren en voor gezonde botten zorgen. Zeker op warme dagen moet je extra elektrolyten innemen.
    TIP: Ontdek onze
    elektrolytendranken.

  • Magnesium: Magnesium zorgt voor sterke botten, maakt je spieren sterker en vermijdt een vermoeid gevoel. Het lichaam kan geen magnesium aanmaken, dus je moet het uit voeding en/of sport supplementen halen.

  • Calcium: Calcium stimuleert een normale spierwerking. Melk is een heel belangrijke bron van calcium dus als je vegan of lactose-intolerant bent, dreigt een calciumtekort dat je kan opvullen met behulp van sport supplementen.

  • Cafeïne: Een shot cafeïne kan je sportprestatie verbeteren door de stimulerende werking.

  • Natrium: Natrium reguleert de vochtbalans en zorgt voor een normale werking van de spieren. Hevig zweten kan leiden tot een natriumtekort.

  • Vitamines: Voldoende vitamines in je lichaam hebben is uiteraard noodzakelijk voor een normale groei en ontwikkeling. 

Sport supplementen voor het bevorderen van je sportprestaties vind je bij FFC

Tussen onze sportvoeding vind je een ruim aanbod aan sport supplementen terug met elk een verschillende specificatie. Heb jij nood aan Omega-3, magnesium of pro-leucine? Koop dan meteen jouw sport supplement online tegen de scherpste prijzen bij Fashion For Cycling. Kom langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen of bestel online.

Minder
Meer
Toont 1 - 24 of 71 producten
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.