Jagwire

Sorteer op
JAGWIRE INTERNAL HOUSING DAMPER-1
€ 7,95
JAGWIRE MOUNTAIN PRO QUICK-FIT ADAPTOR-1
€ 14,95
JAGWIRE CUTTER PRO HYDRAULIC BRAKE LINE-1
€ 39,95
JAGWIRE MOUNTAIN PRO BRAKE RED-1
€ 28,95
JAGWIRE ROAD PRO SHIFT  KIT ROOD-1
€ 29,95
JAGWIRE ROAD PRO BRAKE CABLE KIT ZWART-1
€ 29,95
JAGWIRE CUTTER SPORT HYDRAULIC BRAKE LINE-1
€ 11,95
JAGWIRE ROAD PRO SHIFT KIT WIT-1
€ 29,95
JAGWIRE ROAD PRO BRAKE CABLE KIT WIT-1
€ 29,95
JAGWIRE ROAD PRO BRAKE CABLE KIT ROOD-1
€ 29,95
PROMO
JAGWIRE MOUNTAIN PRO HYDAULIC WIT-1
Speciale prijs € 15,00 Normale prijs € 28,95
OP=OP

11 producten

Als fietser moet je voor de volle 100% kunnen vertrouwen op je materiaal. Een van die onderdelen waarin je eigenlijk een blind vertrouwen moet hebben zijn de remmen. Je kan toch geen afdaling in gaan als je niet ervan overtuigd bent dat je remmen gaan doen wat je van hen vraagt? Om de impuls die je geeft aan de hendels op je stuur door te geven aan de eigenlijke remklauw (zowel bij schijfremmen als velgremmen) maak je gebruik van remkabels. De versnelling wordt op dezelfde manier gehanteerd. Versnellingskabels geven jouw impuls door aan de achter- en voorderailleur. Het Amerikaanse bedrijf Jagwire is wereldwijd een van de bekendste merken van rem- en versnellingskabels. Ben jij op zoek naar Jagwire-kabelsets? Kom dan zeker langs bij Fashion For Cycling in Lotenhulle of Geraardsbergen of plaats je bestelling online.

Jagwire kopen?

Jagwire gaat enkel voor topkwaliteit en laat daarom niets aan het toeval over. Zo zijn Jagwire rem- en versnellingskabels goed afgedicht en ingevet om roesten tegen te gaan. Voor mountainbikers en crossers is dit een absolute noodzaak om de goede werking van je materiaal te verzekeren. Jagwire overtuigt dan ook met kwaliteit en optimale functionaliteit. Dankzij de specifieke tools kan je de remkabels en versnellingskabels tot in het kleinste detail afstellen. Bovendien zijn Jagwire-kabels in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat je steeds kan matchen met de kleur van je fiets.

Er zijn een aantal verschillende series Jagwire-kabels. Welke jij nodig hebt is onder andere afhankelijk van hoe intensief je fietst en welke fiets je gebruikt.

  • Basic: De Basic-lijn bestaat uit eenvoudige versnellings- en remkabels. Deze kabels zijn betrouwbaar en duurzaam, maar absoluut betaalbaar voor iedereen.
  • Sport: De Sport-lijn combineert duurzaamheid en een sterke functionaliteit. De leuke kleurencombinaties verzekeren een unieke look.
  • Pro: Bij de Pro-lijn vind je zeer sterke kabels en onderdelen terug. Deze producten vormen een absolute meerwaarde op vlak van duurzaamheid en functionaliteit vergeleken met standaard rem- of versnellingskabels bij de afmontage van je fiets.
  • Elite: De Elite-lijn vormt de crème de la crème van de rem- en versnellingskabels. Deze lijn is de beste combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en design. 

Een ruim aanbod Jagwire-producten vind je op Fashionforcycling.be

Het grootste aanbod Jagwire-producten aan de scherpste prijzen vind je zoals gewoonlijk bij Fashion For Cycling in Lotenhulle en Geraardsbergen. Bestel online via de webshop of breng een bezoekje aan de winkel.