Fietshelm accessoires

Er zijn 33 producten

Een goede fietshelm is zonder twijfel hét belangrijkste kledingstuk als je regelmatig met de koersfiets of mountainbike op pad gaat. Nog veel meer dan een fietsbroek of -truitje. Ook bij woon-werkverkeer met de fiets is een fietshelm zeker geen overbodige luxe. Om je fietshelm te upgraden en zo nog veiliger en comfortabeler te maken, hebben we b...

Een goede fietshelm is zonder twijfel hét belangrijkste kledingstuk als je regelmatig met de koersfiets of mountainbike op pad gaat. Nog veel meer dan een fietsbroek of -truitje. Ook bij woon-werkverkeer met de fiets is een fietshelm zeker geen overbodige luxe. Om je fietshelm te upgraden en zo nog veiliger en comfortabeler te maken, hebben we bij Fashion For Cycling een divers aanbod aan fietshelm accessoires. Je bent zo beter beschermd tegen regen en koude, beter zichtbaar voor andere weggebruikers of je kan een eventueel defect makkelijk zelf oplossen zonder dat je een nieuwe helm hoeft te kopen. Welke fietshelm accessoires heb jij nodig? Koop ze meteen online via de webshop of kom even langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

Fietshelm accessoires kopen?

Bij Fashion For Cycling vind je een uitgebreid aanbod aan fietshelm accessoires terug, elk voor specifieke doeleinden. We geven je hier een kort overzicht:

 

  • Helmcover: Een regenhoes of helmcover is een handig accessoire voor pendelaars die door weer en wind met de fiets naar het werk gaan. De capuchon van je fiets-regenjas past vaak niet over je helm, waardoor je hoofd toch nog nat zou worden. Een helmcover biedt dan dé perfecte oplossing. Deze covers zijn zowel water- als winddicht. Ze zijn over het algemeen voorzien van reflecterende strips en/of fluo kleuren.

  • Aeroshell: Een aeroshell voor je fietshelm beschermt je ook tegen de koude en de regen, maar dient daarnaast nog een ander doel. Het maakt je namelijk ook aerodynamischer. Toch werd er ook rekening gehouden met ventilatie door bepaalde ventilatiegaten open te laten.

  • Lichtjes: Wie bij slecht weer of in het donker met de fiets op pad gaat, weet hoe belangrijk een goede zichtbaarheid is. Enkele fietshelmen - vooral specifieke speed pedelec helmen - beschikken daarom over een geïntegreerd achterlicht. Vooral bij woon-werkverkeer waarbij je tijdens de spits door drukke stadscentra moet, komt zo’n licht goed van pas. Helaas zijn zulke lichtjes niet onfeilbaar. Je kan ze daarom ook apart aankopen als fietshelm accessoire als je lichtje stuk gaat. Sommige lichtjes zijn niet geïntegreerd maar kan je extra monteren op bepaalde types fietshelmen. De meeste helmlichtjes zijn oplaadbaar door middel van een usb-kabel.

  • Vizier: Zeker op een speed pedelec haal je flinke snelheden. Bij deze snelheid kunnen je ogen ook gaan tranen, maar dit ga je makkelijk tegen met behulp van een vizier. Vele speed pedelec helmen hebben daarom een (magnetisch) vizier. Als je het verwijdert, kan je het ook kwijt geraken of het kan stuk gaan. Daarom bieden we helmvizieren aan als extra fietshelm accessoire.

  • Padding: De helm-padding is een van de meest broze onderdelen van een fietshelm. Regelmatig gebruik en contact met zweet tast de padding aan waardoor die broos wordt en niet meer comfortabel zit. Met nieuwe padding zit je fietshelm ook makkelijk weer zo goed als nieuw.

  • Verstelsysteem: Ook het verstelsysteem van een fietshelm kan stuk gaan. Gelukkig hoef je daarom niet per se meteen een nieuwe helm te kopen, maar kan je het vervangen door een nieuw verstelsysteem.

Fietshelm accessoires bestel je online op fashionforcycling.be

Wil jij ook je helm een flinke upgrade geven met fietshelm accessoires met het oog op een verhoogde veiligheid, een betere aerodynamica of een efficiëntere bescherming tegen slechte weersomstandigheden? Dan ben je Fashion For Cycling aan het juiste adres! Bestel je fietshelm accessoires meteen online met gratis verzending in België vanaf €50.

Minder
Meer
Toont 1 - 24 of 33 producten

Product filter

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.