Casual sportbrillen

Sorteer op
NIEUW
-10 %
FIETSBRIL OAKLEY HOLBROOK TLD BLACK FADE PRIZM BLACK-1
Speciale prijs € 157,50 Normale prijs € 175,00
NIEUW
-10 %
FIETSBRIL OAKLEY HSTN MATTE BLACK INK PRIZM BLACK-1
Speciale prijs € 148,50 Normale prijs € 165,00
NIEUW
-10 %
BRIL OAKLEY FEEDBACK SATIN GRENACHE PRIZM BLACK GRADIENT-1
Speciale prijs € 166,50 Normale prijs € 185,00
NIEUW
-10 %
FIETSBRIL OAKLEY HSTN BLACK INK PRIZM BLACK POLARIZED
Speciale prijs € 193,50 Normale prijs € 215,00
-10 %
FIETSBRIL OAKLEY HSTN MATTE CARBON PRIZM RUBY-1
Speciale prijs € 135,00 Normale prijs € 150,00
-10 %
FIETSBRIL OAKLEY HSTN DARK AMBER/LIGHT CURRY PRIZM TUNGSTEN-1
Speciale prijs € 166,50 Normale prijs € 185,00
-10 %
FIETSBRIL OAKLEY OJECTOR MATTE BLACK TORTOISE PRIZM BLACK POLARIZED-1
Speciale prijs € 184,50 Normale prijs € 205,00
-10 %
FIETSBRIL OAKLEY HSTN MATTE BLACK PRIZM BLACK-1
Speciale prijs € 148,50 Normale prijs € 165,00
-10 %
BRIL KOO CALIFORNIA-1
Speciale prijs € 107,10 Normale prijs € 119,00
PROMO
BRIL OAKLEY LEFFINGWELL PRIZM GREY-1
Speciale prijs € 99,95 Normale prijs € 135,00

10 producten

Wie graag fietst, wil er niet alleen op de fiets maar ook naast de fiets op en top stijlvol uitzien. Zien en gezien worden is hoe je het ook draait of keert een belangrijk onderdeel in de wielercultuur. Als je over een nieuw limited edition fietstruitje beschikt, wil je dat maar al te graag tonen. Ook als je een helm hebt gekocht die nog maar net op de markt beschikbaar is, wil je zo snel mogelijk een ritje met je fietsvrienden maken. Een sportbril is ook zo’n fashion item. En omdat de look naast de fiets minstens even belangrijk is, hebben we verschillende casual sportbrillen in ons gamma. Dit zijn sportbrillen die moeiteloos blenden met je outfit naast de fiets. Ideaal dus om even na te praten op een terras met je collega-fietsers, om gewoon te dragen in het dagelijks leven of bij het beoefenen van een andere sport. Bestel je nieuwe casual sportbril of sportbril op sterkte meteen via de Fashion For Cycling-webshop of breng een bezoekje aan de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

Casual sportbrillen kopen?

Het is geen toeval dat het grootste deel van onze casual sportbrillen van het Amerikaanse merk Oakley is. Oakley is doorheen de jaren uitgegroeid als een van de populairste merken voor fietsbrillen en staat bekend om zijn stijlvol en fashionable imago met roots in de bmx-sport, skiën en alpinisme. Het merk vervaardigt daarom ook gewone brillen voor brildragers en skibrillen. Deze invloeden zijn merkbaar in de casual sportbrillen met (oversized) monturen in felle kleuren, spiegelende glazen en een ongekende performance

 

Je zal merken dat heel wat casual sportbrillen voorzien zijn van gepolariseerde glazen. Dat is geen toeval, zeker gezien de invloed van het alpinisme. Gepolariseerde lenzen verminderen namelijk vervelende weerkaatsingen van de zon op het wegdek of een wateroppervlak. Dit vermijdt met andere woorden dat je verblindt geraakt door de zon. Een casual sportbril met gepolariseerde glazen is dus ook uitstekend om met de auto te rijden. 

Omdat heel wat casual sportbrillen ook voor andere sporten kunnen worden gebruikt, zijn ze daar op voorzien. De oor- en neusstukjes zijn voorzien van een slipvrije pasvorm en zijn vaak aanpasbaar. Aarzel niet om meer uitleg hierover te vragen.

Casual sportbrillen bestel je gemakkelijk bij Fashion for Cycling

Wil jij er ook op en top modieus uitzien zowel op als naast de fiets? Dat doe je heel eenvoudig met een casual sportbril van Fashion For Cycling. Twijfel niet en koop je nieuwe sportbril nu via de Fashion For Cycling-webshop of kom even langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.