Fietszadel onderdelen

Sorteer op
-10 %
BASIL SADDLE COVER WANDERLUST ZWART-1
Speciale prijs € 11,69 Normale prijs € 12,99
-10 %
BASIL SADDLE COVER GO ZWART-1
Speciale prijs € 8,99 Normale prijs € 9,99
-10 %
ZADELHOES FASTRIDER-1
Speciale prijs € 6,29 Normale prijs € 6,99
-10 %
BASIL SADDLE COVER GO GRIJS-1
Speciale prijs € 8,99 Normale prijs € 9,99
ZADEL PROL. ACC. WORLD-CLIP AUSTRALIE-1
€ 8,95
-10 %
OXC ZADELHOES GEL-1
Speciale prijs € 19,76 Normale prijs € 21,95
ZADEL PROL. ACC. U-CLIP WIT-1
€ 7,50
ZADEL PROL. ACC. WORLD-CLIP NEDERLAND-1
€ 7,50
-20 %
PRO CAMERA MOUNT ZADELMONTAGE-1
Speciale prijs € 12,76 Normale prijs € 15,95
ZADEL PROL. ACC. WORLD-CLIP ITALIE-1
€ 7,95
ZADEL PROL. ACC. WORLD-CLIP ENGLAND-1
€ 8,95
ZADEL PROL. ACC. WORLD-CLIP ZWITSERLAND-1
€ 8,95

12 producten

Heb je na lang proberen eindelijk het juiste fietszadel gevonden? De zoektocht naar het perfecte fietszadel dat helemaal is afgestemd op jouw zitvlak, jouw fietspositie en de tijd die je doorbrengt op de fiets kan heel wat voeten in de aarde hebben. Wanneer je dan eindelijk het juiste zadel hebt gevonden, wil je het ook goed afwerken met een aantal fietszadel onderdelen. Denk maar aan een mount voor een GoPro om al je avonturen op de fiets - of het nou om ritten op de koersfiets of meeslepende avonturen op de mountainbike gaat - op beeld vast te leggen. Of een leuke zadel-clip met de kleuren van je favoriete land. Koop al jouw fietszadel onderdelen meteen online via de webshop van Fashion For Cycling of kom langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

 

Fietszadel onderdelen kopen?

 

Heel wat fietsers kiezen ervoor om hun avonturen op de fiets nu op beeld vast te leggen. Dankzij de hedendaagse technologie is dat ook perfect mogelijk. In het profpeloton worden zelfs tijdens de wedstrijden nu GoPro’s ingezet om beelden te schieten. Zo krijg je als kijker schitterende beelden van prangende momenten tijdens massasprints en van zwoegende renners in het hooggebergte. Ook als amateurfietser kan je gerust een GoPro aan je fiets monteren. Bij onze fietszadel onderdelen vind je onder andere mounts terug om een GoPro makkelijk aan je zadel te kunnen monteren. Zo kan je al je avonturen op beeld vastleggen om later terug te bekijken.

 

Ben je een grote fan van een bepaald land? Dat hoeft uiteraard niet noodzakelijk België of Nederland te zijn. Het zadelmerk Prologo heeft leuke clips in het aanbod om op je racefiets- of MTB-zadel te klikken waarmee je makkelijk je voorliefde voor een bepaald land uit. Daarnaast zijn ze ook gewoon functioneel. Zo’n clip fungeert namelijk ook als een houder voor bijvoorbeeld een zadeltasje of fietsverlichting.

 

Ga je vaak met de stadsfiets fietsen en heb je toch wat last van je achterwerk? Dan kan een zadelhoes met gel soelaas bieden. Deze hoes trek je makkelijk over je stadsfietszadel heen en geeft je een extra zachte gellaag voor je zitvlak.

 

Fietszadel onderdelen van hoge kwaliteit bij Fashion For Cycling

 

Uiteraard vind je bij Fashion For Cycling in Lotenhulle en Geraardsbergen de allerbeste fietszadel onderdelen tegen de scherpste prijzen. Bestel jouw fietszadel onderdelen meteen online of kom langs in een van onze winkels.