Veiligheid

Er zijn 221 producten

Fietsen en veiligheid gaan hand in hand. Bij Fashion for Cycling vind je tal van veiligheidsartikelen voor je fiets en voor jezelf. Ga met een gerust gevoel de baan op, met de veiligheidsartikelen bij Fashion for Cycling.

 

Fietsbel

Een fietsbel is een essentieel fietsonderdeel wanneer je de drukke baan op gaat. Je wilt op tijd kunnen aangeven dat ...

Fietsen en veiligheid gaan hand in hand. Bij Fashion for Cycling vind je tal van veiligheidsartikelen voor je fiets en voor jezelf. Ga met een gerust gevoel de baan op, met de veiligheidsartikelen bij Fashion for Cycling.

 

Fietsbel

Een fietsbel is een essentieel fietsonderdeel wanneer je de drukke baan op gaat. Je wilt op tijd kunnen aangeven dat je eraan komt en omstaanders waarschuwen voor eventueel gevaar. Maar wat is nu een goede fietsbel? Een goede fietsbel heeft een klare, duidelijke toon en is al van ver hoorbaar. Idealiter ga je voor een lichte fietsbel, zodat je geen extra gewicht op je stuur moet meezeulen.

 

Bij Fashion for Cycling vind je eenvoudige en simpele fietsbellen, maar ook voor een kleurrijker exemplaar kan je terecht in onze webshops. Ga voor fietsbellen met een vrolijke bloemenprint of een afbeelding van een hond, konijn, kat enzovoort. Voor elk wat wils!

 

Fietsslot

Ben jij ook zo gek van jouw fiets? Sluit de fiets dan steeds met een stevig fietsslot. Zeker in grotere steden worden fietsen regelmatig gestolen en gedumpt. Wees fietsdieven te slim af met een oerdegelijk fietsslot, te verkrijgen bij Fashion for Cycling. Kom onze verschillende soorten fietssloten ontdekken. Bij Fashion for Cycling vind je kettingsloten, kabelsloten, beugelsloten, ringsloten en vouwsloten. De veiligheid van een slot wordt aangeduid aan de hand van een ART keurmerk. Speel op veilig en kies voor minimum ART 3.

 

Veilig op de fiets

Bij Fashion for Cycling hechten we veel belang aan veiligheid. Daarom hebben we ook een uitgebreid assortiment aan veiligheidskledij zodat je goed opvalt. Ons assortiment veiligheidskledij voor op de fiets bestaat uit lichtbanden die je kan bevestigen rond arm of been, reflecterende rugzakhoezen, spaakreflectoren en nog meer van topmerken zoals OXC, Pure Passion en Wowow. Kom snel ons aanbod ontdekken, online of in een van onze winkels.

 

Bekijk ook zeker onze helmen en verlichting voor een optimale veiligheid!

 

Heb je nog vragen over hoe je veilig op weg gaat met de fiets? Neem contact op of spring binnen in één van onze winkels. Onze medewerkers helpen je graag verder op weg!

Minder
Meer
Toont 1 - 24 of 221 producten
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.